Dancook 1600

Dancook 1600

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2021-08-14): 899.01

Puteti evalua

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Dancook imbina designul exclusivist scandinav cu o calitate deosebita intr-un gratar traditional pe carbuni pentru gatit in aer liber, dar nu pierde din vedere nici accesoriile. Conceput cu mare atentie la nivelul fiecarui detaliu, cu elemente de precizie care-i asigura rezistenta, dar fara a ignora nici partea estetica, orice produs Dancook este autentic danez ca design si faptul de a fi fabricate in Danemarca presupune respectarea standardelor superioare ale unei tari pasionate de gastronomie in general, ingrediente de calitate, gatit in aer liber.
Un gratar de tip kettle de la Dancook iese cel mai bine in evidenta prin designul sau simplu si numeroasele sale detalii particulare. Materialele utilizate sunt otelul inoxidabil si aluminiul. Grila de 6 mm grosime si numeroasele detalii incorporate, inclusiv un termometru integrat in capac, garanteaza rezultate optime de gatit, de fiecare data. In plus, Dancook furnizeaza o gama larga de accesorii compatibile cu acest model de gratar.

Modelul 1600 de la Dancook este un gratar de tip kettle compact. Gratarul rotund este la fel de versatil si elegant ca si in cazul modelelor mai mari. Cu un diametru de 40 cm, modelul 1600 Kettle Grill ocupa putin spatiu si este usor de depozitat.
Gratarul are un cadru atragator care garanteaza stabilitate optima si ergonomie de gatit. Datorita sistemului de transport pe roti, gratarul poate fi repozitionat instantaneu. Suprafata de gatit de tip grila este ferm pozitionata pe un cadru circular din otel inoxidabil.
Vasul interior de ardere brevetat al gratarului de tip kettle de la Dancook colecteaza grasimea si cenusa - si deoarece mediul ambiant este preincalzit, efectul de gatit creste cu 50%. Avantajele sunt utilizarea redusa a brichetelor si curatarea mai usoara a gratarului. Aceasta este ideea unica din spatele gratarului de tip kettle de la Dancook.
Specificatii:

Atentie estetica la detalii, dar si rezistenta la utilizare intensa
Materiale de calitate: otel inoxidabil si aluminiu
Grila de 6 mm grosime si sistem de aerisire in capac, pentru rezultate optime de gatit
Model compact, cu diametru de 40 cm
Ocupa putin spatiu si este usor de depozitat
Sistem de transport pe roti, pentru manevrabilitate sporita
Efect de gatit maximizat cu 50%, pentru ca vasul interior colecteaza grasimea si cenusa
Vas de ardere din aluminiu, rezistent la caldura
Consum redus de brichete, curatare mai usoara
Capac cu maner si deschidere reglabila
Capacitate de gatire: 4-6 persoane
Diametru grila: 40 cm
Dimensiuni principale: 89 cm inaltime x 57 cm latime x 60 cm lungime
Greutate: 14 kg


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.