Princess 183028

Princess 183028

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Princess: Princess Friteuza, Airfryer

Elekom EK-216 Friteuza, Airfryer 95,99 RON Elekom EK-216 Clatronic FR 3195 Friteuza, Airfryer de la 353,00 RON Clatronic FR 3195 Elekom EK 217 Friteuza, Airfryer 156,99 RON Elekom EK 217 Elekom EK 217 A Friteuza, Airfryer 125,99 RON Elekom EK 217 A

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Cu aer cald Nu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Dublati cantitatea de peste si cipsuri pe care vreti sa o pregatiti pentru un delicios "fish&chips", de care se va bucura intreaga familie, cu ajutorul friteuzei cu 2 compartimente, marca Princess. Friteuza se incalzeste extrem de rapid gratie puterii ce este distribuita egal catre cele doua compartimente (2 x 1800W).

Nu va trebui sa va faceti griji pentru bucatelele de alimente ce se ard, multumita tehnologiei cool zone ce previne arderea alimentelor gatite. Tehnologia cool zone asigura o zona mai rece in partea inferioara a cuvei in care ajung fragmentele mici de alimente, prevenind astfel arderea accelerata a uleiului.

Ati observat cu siguranta atunci cand prajiti alimente congelate ca uleiul incepe sa sara. Acest aspect este cauzat de apa provenita din dezghetarea alimentelor. Friteuza are 2 filtre inovative pentru protectia dumneavoastra care distribuie picaturile de apa, astfel incat uleiul sa nu mai faca bule sau sa mai sara. In acest fel mainile si blatul dumneavoastra de bucatarie vor fi in siguranta.

Friteuza cu 2 compartimente, marca Princess are un singur cablu de alimentare astfel ca aveti nevoie de o singura priza pentru functionare. Cele 2 elemente de incalzire sunt conectate si pot fi usor de deconectat. Friteuza are 2 termostate separate, astfel incat veti putea controla fiecare compartiment in parte sau puteti praji in acelasi timp in ambele recipiente de gatire.

Recipientele de gatire sunt detasabile, fapt ce face mai usoara atat curatarea, cat si schimbarea uleiului.

Toate partile friteuzei sunt detasabile si majoritatea dintre ele pot fi curatate in masina de spalat vase. Manerele cosurilor de prajire sunt pliabile pentru a le putea depozita si a le curata mai usor.

Caracteristicile generale:

Putere: 2 x 1800 W;
Dimensiuni: 41,5 x 41 x 26,5 cm;
Volum: 2 x 3 l;
Grade de temperatura: pana la 190°C;
Termostat ajustabil;
Panou de control: analog;
Materialul celor 2 compartimente de gatire: inox;
Recipiente de prajire detasabile;
Indicator pentru cantitatea maxima;
Tehnologia "Cool zone";
Filtre pentru siguranta de ulei;
Usor de curatat datorita componentelor detasabile;
Sistem de stocare a cablului de alimentare;
Lumini indicatoare pentru putere.


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.