ETA 4172 90000

ETA 4172 90000

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse ETA: ETA Friteuza, Airfryer

DOMO DO513FR Friteuza, Airfryer 579,99 RON DOMO DO513FR Steba HF 5000 XL Friteuza, Airfryer de la 699,99 RON Steba HF 5000 XL Klarstein AeroVital Friteuza, Airfryer de la 505,00 RON Klarstein AeroVital Klarstein AeroVital Deluxe Friteuza, Airfryer de la 511,00 RON Klarstein AeroVital Deluxe

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Putere 1800 W
Volum 5.2 l
Cu aer cald Da
Vas detasabil  Da
Termostat Da
Cronometru Da

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Prăjitor cu aer cald ETA Vital Fry 4172 90000, negru/alb Prinzător cu aer cald cu o capacitate de 5,2 l și reglarea temperaturii de la 80-200 °C. 7 programe prestabilite și panou de control tactil. O alimentație bună este baza unui stil de viață sănătos. Este greu să găsiți echilibrul potrivit, deoarece puteți consuma un litru de ulei atunci când prăjiți? Friptora cu aer cald ETA Vital Fry vă ajută să rezolvați această problemă. Prin circulația aerului cald la o temperatură reglabilă (80-200°C), ETA Vitaly Fry facilitează gătirea unor bunătăți mai sănătoase și crocante, cu sau fără adaos minim de grăsimi. Pregătire sănătoasă Doriți cartofii prăjiți crocanți și fripturile delicioase, dar încercați să le evitați? Cu cuptorul pentru friptură la rotisor ETA Vital Fry, puteți prăji nu numai cartofi, ci și fripturi și pește, totul cu un minim de grăsime. Cu toate acestea, cuptorul este, de asemenea, perfect pentru a încălzi mâncăruri sau pentru a pregăti deserturi dulci și brioșe. Grație coșului de copt antiaderent de 5,2 litri, puteți pregăti mese pentru întreaga familie. Cu prăjirea cu aer cald, nu trebuie să vă faceți griji nici pentru mirosul caracteristic care însoțește prăjirea clasică. Grăsimea topită se colectează direct într-o tavă de scurgere mare, ceea ce face și curățarea mai ușoară. 7 programe presetate Sunt disponibile 7 programe presetate (setarea temperaturii și a timpului de gătire) pentru o funcționare mai ușoară și mai rapidă. Pe ecranul tactil, puteți seta totul în funcție de nevoile dvs. , fie că pregătiți cartofi la cuptor sau o prăjitură dulce pentru desert. Afișajul LED ușor de văzut vă oferă o imagine de ansamblu a tot ceea ce se întâmplă în interior. Pentru a vă asigura că prepararea mâncării preferate este complet sigură, am avut grijă de mai multe. Un mâner izolat termic protejează împotriva arsurilor, iar un sistem de blocare de siguranță împotriva utilizării greșite împiedică pornirea cuptorului dacă nu este totul la locul lui. Picioarele antiderapante mențin cuptorul ferm pe blat, astfel încât să nu se poată mișca în timpul gătitului sau al manipulării. Cronometrul practic, care poate fi setat pentru până la 60 de minute, vă avertizează când timpul de gătit a expirat, astfel încât să vă puteți bucura de un prânz sau o cină sănătoasă. Gătit sănătos și finuț . 7 programe prestabilite Temperatură de coacere reglabilă între 80-200°C . Cronometru de 60 de minute Recipient antiaderent detașabil de 5,2 l . Tavă de picurare detașabilă de 6,2 l Panou de control cu lumină LED și ecran tactil . Mâner izolat pentru o manipulare sigură Consum de energie 1800 W Siguranță termică împotriva supraîncălzirii . Blocaj de siguranță împotriva utilizării necorespunzătoare . Picioare antiderapante pentru stabilitate Lungime cablu de alimentare 0,8 m . Construcție din plastic pentru a reduce riscul de arsuri .


Denumiri similare la Friteuza, Airfryer ETA 4172 90000: 417290000


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.