Unold 18531 White Line Fierbator

Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Unold Fierbator electric Unold 18531 (18531)

49,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
hotpick.ro

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Unold: Unold Fierbator

Descrierea produsului
Capacitate maxima 1.2 l
Putere 1200 W
Fara fir Da
Posibilitatea rotirii canii cu 360 grade  Nu
Vizor pentru nivelul apei Da

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Specificatii Tehnice: Putere: 1.200 W. 230V~, 50 Hz Volum: 1,2 litri Recipient: Plastic cu element de incalzire din inox. Capac: Plastic cu sistem de siguranta Baza: Plastic cu cablu si steker Dimensiuni: Aprox. 22,4x12,5x25,5 Lu/La/In Greutate: aprox. 0,81 kg net  
 
MASURI IMPORTANTE DE SIGURANTA   1. Vă rugăm să citiţi cu atenţie aceste instrucţiuni şi păstraţi-le într-un loc sigur.  
2. Asiguraţi-vă că fierbătorul este întotdeauna operat pe o suprafaţă plană.  
3. Niciodată nu se scufunda fierbatorul în apă.  
4. Intrerupatorul, baza, si cablul nu trebuie să vină în contact cu apa. În cazul în care se întâmplă acest lucru în mod accidental, atunci sa se asigure că toate piesele sunt complet uscată înainte ca fierbatorul este folosit din nou.  
5. Verificati in mod regulat stecherul si cablul pentru uzură şi daune. În cazul unui defect, trimiteti aparatul la serviciul nostru de post-vanzare pentru reparaţii.  
6. Folositi ibricul doar pentru apă; a nu se fierbe lapte deoarece aceasta va umfla si va da afara.  
7. Niciodată nu aşezaţi baza pe o suprafaţă fierbinte sau o tava de metal.  
8. Verificaţi întotdeauna că capacul este bine închis şi nu porniti fierbatorul, dacă acesta nu conţine apă.  
9. Asigurati-va că utilizatorii, în special copiii, sunt pe deplin conştienţi de pericolul de a se opari cu abur fierbinte şi apă fiartă. 10. Asiguraţi-vă că, cablul nu atârnă de pe masa de lucru astfel incat  copiii sa poata sa traga de cablu astfel, provocind un accident grav.  
11. Fierbatorul trebuie să fie folosit doar cu baza corespunzătoare, în nici un caz cu accesorii de fierbator ale altor mărci.  
12. Aparatul este echipat cu un sistem de siguranta care deconectează elementele de încălzire atunci când devin prea cald, de exemplu atunci când fierbatorul este pe uscat. Se lasă să se răcească aparatul pentru cca. 15 minute. . Acest lucru va reseta sistemul de siguranta astfel incât fierbatorul poate fi folosit din nou.  
ATENŢIE!  
- Nu deschideţi fierbatorul in timp ce apa fierbe.  
- Nu supra-umpleti. În cazul în care recipientul este prea plin aceasta va da peste.   Aparatul este destinat numai pentru uz casnic. Producătorul nu isi asuma nici o responsabilitate în cazul utilizarii incorecte, i mproprii, utilizarea comercială sau pentru  reparaţii de către părti terţe neautorizate.     INSTRUCTIUNI DE FOLOSIRE   Inainte de prima folosire, stergeţi fierbatorul şi baza cu o cârpă umedă şi o picătură de sdetergent lichid. Fierbeti prima apa si din motive igienice, aruncati prima apa. 1. Luati fierbatorul de pe baza 2. Deschideti capacul 3. Umpleti fierbatorul cu cel putin 0.5 l de apa. Nu sumpleti cu mai mult de 1.2 l de apa (marchajul MAX) 4. Inchideti capacul prin apasare pana se blocheaza in pozitie. Mechanismul de blocare previne deschiderea accidentala a capacului in timpul turnarii apei. 5. Asezati fierbatorul in baza. Conectia electrica din baza trebuie sa intre perfect in orificiul fierbatorului. 6. Porniti fierbatorul prin butonul de pornire (poz. I). Lumina de control se va aprinde. 7. In momentul fierberii, fierbatorul se va opri automat. 8. Daca doriti sa optiri fierberea mai repede, apasati butonul in sus. 9. Atentie: Oprirea automata functioneaza numai cand capacul este inchis corespunzator! 10. Daca fierbatorul se ridica de pe baza inainte de fierbere, baza trebuie oprita din butonul I/O. Daca nu este oprit, fierberea se va resuma in momentul in care fierbatorul este pus in baza din nou. 11. Daca doriti sa mai fierbeti apa, lasati fierbatorul sa se mai raceasca cateva minute inainte de reutilizare. 12. Manipulati cu grija fierbatorul cu apa fierbinte pentru a preveni oparirea! 13. Aparatul este echipat cu un sistem de siguranta care deconectează aparatul atunci cand este fara apa sau cand este incarcat excesiv cu calcar. In aceste cazuri, lasati fierbatorul sa se raceasca, si adaugati apa, sau curatati elementele de fierbere de calcar. . Aceste lucruri va reseta sistemul de siguranta astfel incât fierbatorul poate fi folosit din nou.  
  CURATARE SI INTETINERE   1. Întotdeauna deconectaţi aparatul de la reţea înainte de a curăţa fierbatorul si baza.  
2. Baza, cablu şi fierbatorul nu trebuie niciodată să fie cufundate în apă.  
3. Ştergeţi fierbatorul şi baza cu o cârpă umedă şi o picătură de sdetergent lichid. Nu folosiţi niciodată un produs de curăţat abraziv.  
4. Cablul si stecherul trebuie să fie complet uscate înainte de a fi utilizate.  
5. Pentru a curăţa filtrul, goliti fierbatorul şi lăsaţi-l să se răcească. Apoi, scoateti filtrul din suport. Curăţaţi-l cu o perie moale sau lasati-l pentru o anumită perioadă de timp într-un vas cu soluţie anti-calcar. Apoi clătiţi bine cu apă limpede şi puneţi-l în suport din nou.  
6. Curatati fierbatorul de calcar cu regularitate, eventual, o dată pe săptămână, în funcţie de duritatea apei şi frecvenţa de utilizare. Depunerile de calcaru diminuează în mod semnificativ performanţa de încălzire .  
7. Pentru indepartarea depunerilor umple-ti jumătate din ceainic cu o soluţie de 2/3 de apă şi 1/3 oţet. Se aduce la fierbere şi apoi se lasă să stea peste noapte. A doua zi goliti si umpleti ibricul cu apă proaspătă şi fierbeti din nou. Această apă trebuie să fie,   aruncata
Denumiri similare la Fierbator Unold 18531 White Line: 18531WhiteLine
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^