Russell Hobbs 21674-70 Retro Fierbator

Russell Hobbs 21674-70 Retro Fierbator

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (2022-11-20): 277.99

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Russell Hobbs: Russell Hobbs Fierbator

Clatronic WKS 3288 Fierbator 191,99 RON Clatronic WKS 3288 Bomann WKS 1356 CB Fierbator 204,99 RON Bomann WKS 1356 CB Heinner PF-70 Imenium 70 Fierbator de la 75,63 RON Heinner PF-70 Imenium 70 Moulinex BY5305 Subito Fierbator de la 215,62 RON Moulinex BY5305 Subito

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Capacitate maxima 1.7 l
Putere 2400 W
Material exterior Otel inoxidabil
Fara fir Da
Posibilitatea rotirii canii cu 360 grade  Da
Element de incalzire ascuns  Da
Protectie impotriva supraincalzirii Da
Temperatura ajustabila Nu
Filtru anticalcar Da
Vizor pentru nivelul apei Da
Deconectare automata Da

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Fierbator apa Russell Hobbs Retro Classic Blanc 21674-70, 2400 W, 1.7 l, Indicator temperatura, Fierbere rapida (Alb/Inox)  Design-ul elegant retro a gamei Retro de la Russell Hobbs vine impreuna cu o gramada de functii moderne, reprezentand alegerea ideala pentru pasionatii de frumos.  Pe langa faptul ca  arata minunat, Fierbatorul Retro Classic Blanc de la are multe caracteristici practice care te vor face sa te intrebi de ce nu sunt facute toate fierbatoarele astfel. Acesta va fi o declaratie de stil pentru cei care cauta sa isi reimprospateze bucataria si sa ii ofere un aer cu adevarat retro.  Fierbatorul Retro are o baza 360 care poate fi utilizata confortabil atat de dreptaci, cat si de stangaci. Iar pentru a mentine blatul bucatariei ordonat, baza are un spatiu incorporat pentru depozitarea cablului, astfel acesta poate fi strans cu usurinta. Avand o serie de functii si caracteristici inteligente, plus o carcasa eleganta din otel inoxidabil, Fierbatorul Retro va fi o declaratie de stil in bucataria ta.    Fierbe o Ceasca in Doar 55 de Secunde*  Daca de obicei iti cauti lucruri de facut in bucatarie cat timp astepti sa se fiarba apa, acum a venit momentul sa te relaxezi. Fierbatorul Retro are o functie de fierbere rapida care iti permite sa fierbi o ceasca de apa in doar 55 de secunde*. Acest lucru este ideal daca ai nevoie rapid de apa fiarta sau vrei sa prepari doar o singura ceasca de ceai. Pe langa faptul ca ajuta la economisirea timpului, aceasta functie economiseste si energie - cu pana la 70% mai multa**   Temperatura Optima pentru Bautura Ta  Unul dintre caracteristicile minunate de design ale Fierbatorului Retro o reprezinta indicatorul extern de temperatura. Acesta iti permite sa te asiguri ca incalzesti apa la temperatura potrivita pentru bautura ta. De exemplu, ceaiul verde sau infuziile de ierburi si plante au un gust mai bun cand sunt preparate cu apa la temperaturi intre 60-80 de grade celsius, astfel poti opri fierberea atunci, obtinand o bautura perfecta.            
  • Fierbator din otel inoxidabil cu accente retro
  • Indicator retro temperatura apa
  • Zone de fierbere rapida pentru 1/2/3 cesti
  • Fierbe 1 ceasca in doar 55 de secunde*
  • Economiseste cu pana la 66% mai multa energie**
  • Varf de turnare perfecta
  • Capac detasabil
  • Indicator nivel apa
  • Buton pornire/oprire iluminat
  • Capacitate de 1,7 l
  • Baza 360 cu spatiu pentru depozitare incorporat
  • Filtru detasabil si lavabil
  • Maner moale la atingere
  • 2400 W
  *O ceasca este egala cu 235 ml de apa **Fierberea 1 cesti (235 ml) in comparatie cu 1 litru  


Denumiri similare la Fierbator Russell Hobbs 21674-70 Retro: 21674 70 Retro, 2167470Retro, 21674-70Retro


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.