Verbatim 47264

Verbatim 47264

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Verbatim: Verbatim Cititor de card, USB hub

Akasa AK-ICR-07 Cititor de card, USB hub de la 81,00 RON Akasa AK-ICR-07 Akasa AK-ICR-09 Cititor de card, USB hub de la 96,99 RON Akasa AK-ICR-09 Akasa AK-ICR-11 Cititor de card, USB hub de la 99,99 RON Akasa AK-ICR-11 Akasa AK-ICR-14 Cititor de card, USB hub de la 130,32 RON Akasa AK-ICR-14
Descrierea produsului
Tip cititor de carduri External
Compact Flash Da
SD Da
SDHC Da
SDXC Da
microSD Da
microSDHC Da
Memory Stick Micro Da
Memory Stick Pro Duo Da
xD Da
XQD Nu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Cititorul universal pentru carduri de memorie de la Verbatim este compatibil cu cardurile folosite în camerele digitale, telefoanele mobile, camcordere şi PDA-uri.  Puteţi citi şi scrie date între două PC-uri, între Mac-uri şi laptopuri şi între diferite carduri de memorie.  Cititorul de carduri de memorie funcţionează la viteză mare atunci când este conectat la un port USB 2.0. Acesta este compatibil şi cu USB 3.0. Este suficient să introduceţi cardul de memorie în cititorul conectat şi puteţi vizualiza imediat datele pe ecranul computerului. LED-ul verde din partea de sus a cititorului se aprinde la introducerea unui card şi în timpul operaţiilor de citire/scriere.  Carduri de memorie compatibile: CompactFlash (tipul I şi II) IBM Microdrive SecureDigital SDHC SDXC m iniSD microSD microSDHC Multimedia card RS-MMC MMCmicro* Memory Stick Memory Stick PRO Memory Stick Duo Memory Stick PRO Duo Memory Stick Micro SmartMedia Card xD Picture Card *Adaptor necesar pentru MMCmicro, miniSD, RS-MMC şi Memory Stick Micro.

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.