Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse SUNSYSTEM: SUNSYSTEM Centrala termica

Descrierea produsului
Tip centrala termicaCombustibil solid
Centrala cu condensareNu
Putere45 kW

Dimensiuni

Latime816 mm
Greutate250 kg

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Etermice. ro - Ofera o gama completa de centrale termice, panouri solare, centrale lemn, centrale pe lemn, centrale peleti, centrala, centrale, puffere termice, boilere la cele mai accesibile preturi. Descrierea cazanului:
Corpul cazanului pe lemne si carbuni este o construcţie sudată-îndoită, din tablă de oţel de 4 mm. Camera de ardere şi drumurile de fum sunt răcite cu apă. Spaţiul de apă format din spaţiul dintre plăcile interioare ce înconjoară focarul, cuprinzând şi partea interioară a plăcilor drumurilor de fum.
Camera de ardere, în partea inferioară, este limitată de grilajul (cu 6 grile) răcit cu apă, care comunică cu spaţiul de apă a cazanului.
Sub grilaj este situat cenuşarul format dintr-o cutie, destinat colectării cenuşei şi zgurei formate în timpul arderii.

Cazanul pe lemne si carbuni este montat pe suporţi din oţel de 70 mm înălţime, astfel încât se poate curăţa uşor spaţiul de sub cazan.
În partea frontală sunt situate 3 uşi prin intermediul cărora se poate alimenta cu combustibil, se poate aprinde acesta, respectiv se poate curăţa interiorul cazanului.
Cazanul este echipat cu regulator de tiraj.

Evacuarea gazelor de ardere
Cazanul pe lemne si carbuni trebuie racordat la un coş de fum cu tiraj natural pentru evacuarea gazelor de ardere rezultate în urma procesului de ardere.
Coşul de fum trebuie să îndeplinească cel puţin următoarele caracteristici:
tiraj necesar: 0,2-0,3 mbar (20-30 Pa);
secţiunea coşului cel puţin egală cu secţiunea de ieşire din cazan. Se recomandă racordarea la tubulatură având diametrul mai mare cu aprox. cu 10%;
ex. în cazul unei secţiuni de 12,5x25 cm înălţimea utilă trebuie să fie 6 m.
Tubulatura de legătură cazan-coş trebuie să fie executată din tablă de oţel (cu pantă de 10-20 grade spre coş). Lungimea maximă a tubulaturii poate fi 2,5 m şi poate conţine max. 2 schimbări de direcţie. Tubulatura verticală de la cazan la cot va avea lungimea minimă de 0,8 m. Vor fi evitate coturile în unghi drept. Coşul de fum trebuie izolat termic pentru a evita formarea condensului, care având caracter acid provoacă coroziuni.
Este interzisă racordarea aparatelor consumatoare de gaz la coşuri de fum care deservesc focare cu combustibil solid.

GARANTIA CAZANULUI 2ANI
PUNEREA IN FUNCTIUNE GRATUITA
Denumiri similare la Centrala termica SUNSYSTEM HCAZ45: HCAZ 45
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^