Hőterm C Novus 26/28

Hőterm C Novus 26/28

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (07.05.2017): 2 766,00 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Hőterm: Hőterm Centrala termica

Descrierea produsului
Tip centrala termicaCombustibil solid

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

  Puterea maximă:28 kW Cazanul este adecvat utilizării pentru sisteme de încălzire cu apă caldă a caselor de locuit, locuinţelor, sau a unor construcţii de mărime mijlocie. Se recomandă instalarea în sisteme de încălzire cu vas de expansiune deschis, cu circulaţie gravitaţională sau forţată (cu pompă de circulaţie).
Se pot instala în circuite de încălzire închise, însă în acest caz trebuie montat e în sistem componente de protecţie contra supraîncălzirii şi suprapresiunii.


Combustibili recomandaţi: lemne de foc, biobrichete, cărbune brun.

Construcţia cazanului

Camera de ardere şi căile de fum ale cazanului sunt cofecţionate din tablă de oţel (tip: S235JR) de4, respectiv 5 mm, iar partea exterioară a mantalei de apă din tablă de oţel (tip: S235JR) de 3 mm.

Rezistenţa la presiune a construcţiei este sporită de distanţierele sudate în interiorul ei. Toate suprafeţele cazanului în contact direct cu focul pe partea opusă sunt răcite cu apa de încălzire.

Pepartea inferioară a camerei de ardere sunt dispuse grătare secţionate, respectiv în zona frontală un grătar dispus înclinat: toate sunt extractibile. Sub grătarele focarului este dispus sertarul cenuşarului cu posibilitate de extragere şi golire. Deasupra camerei de ardere sunt dispuse cele  treilimbi având funcţia deschimbător de căldură care totodată delimitează căile de fum prin care gazele de ardere sunt eliminate spre coş.

Pe partea frontală a cazanului sunt dispuse trei uşi care se pot deschide uşor, respectiv se închid etanş. Etanşarea este realizată de câte un şnur special fixat pe conturul uşilor.
Cele trei uşi auurmătoarele destinaţii:
-Uşa superioară: permite curăţireacăilor de fum.
-Uşa mijlocie: prin această uşă se încarcă combustibilul în camera de ardere, se supraveghează procesului de ardere şi se poate regla accesul aerului secundar.
-Uşa inferioară: pentru eliminarea scrumului şi a zgurei şi reglarea cantităţii de aer primar.

Cazanul este învelit cu elemente de manta din tablă de oţel vopsite electrostatic şi fixate prin şurubri de corpul cazanului.

Între manta şi corp este dispusă izolaţia termică din vată minerală având grosimea de 30 mm, iar pe uşi dinspre interior sunt montate izolaţii din şamotă refractară.
  Compone nte:
1. Corp cazan cu înveliş
2. Uşă de curăţire
3. Uşă cenuşar/clapetă admisie aer primar
4. Uşă focar
5. Racord la coş
6. Racord tur (He)
7. Racord retur (Hv)
8. Racord umplere / golire (filet int. 1/2)
9. Termometru
10. Racord regulator tiraj
11. Disc regulator aer secundar
12. Racord schimbător de căldură de siguranţă (filet int. 3/4").
  Date tehnice: Putere nominală:   - Lemn de esenţă tare, brichete (15000kJ/kg)kW 20-26 -Cărbune brun(20000kJ/kg)kW 22-28 Suprafaţ
Denumiri similare la Centrala termica Hőterm C Novus 26/28: C Novus 26 28, CNovus2628, C Novus 26/ 28
Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^