Ferroli Bluehelix PRO 32 C

Ferroli Bluehelix PRO 32 C

de la 3 900,00 RON 12 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  

Alte oferte pentru produsul

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Ferroli: Ferroli Centrala termica

Descrierea produsului
Centrala cu condensareDa
Putere32 kW

Dimensiuni

Latime400 mm
Inaltime600 mm
Adancime320 mm
Greutate31.5 kg

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

  Centralele termice murale sunt echipamente pentru incalzire si/sau preparare apa calda menajera, cu montaj pe perete. Cel mai des clasificarea acestora se face dupa:
  • combustibilul folosit -  Gaz Natural, GPL sau Electrice.
  • tipul de evacuare a gazelor arse -  cu Tiraj Fortat sau cu Tiraj Natural.
  • tehnologia si randamentul arderii - centralele pe gaz pot fi Conventionale sau in Condensare.
  • modalitatea de preparare a apei calde menajere - cu Preparare Instantanee sau cu Preparare intr-un boiler incorporat sau extern (cu Acumulare).
  • tipul schimbatorului de caldura - cu schimbator Bitermic sau Monotermic (schimbator secundar in placi).  
  • tipul curentului folosit - Monofazate sau Trifazate.
 Centralele murale in condensare sunt echipamente termice pentru incalzire si preparare apa calda menajera care folosesc cu succes tehnologia condensarii prin cresterea randamentului nominal pana la 107,5%. La baza realizarii acestor centrale se afla un arzator superior cu preamestec, sistemul de control cu procesor utilizand protocolul OpenThem si un schimbator de caldura de inalta eficienta cu emisie de noxe reduse. Utilizarea protocolui OpenThem permite un transfer de date in timp real intre centrala si termostate avansate (ex. Romeo) iar utilizarea acestora impreuna cu un senzor de exterior   optimizeaza functionarea echipamentului. Prepararea apei calde menajera se poate realiza in mod  instantaneu (schimbator secundar in placi) pentru clasa  C ( ex: EconceptTech 35C) sau cu acumulare intr-un boiler  exterior la centralele clasa  A  (ex: EconceptTech 35A si boiler Ecounit WT) sau EnergY TopCentralele in condensare acopera ogama larga de aplicatii datorita gamei mari de puteri ( de la  25 pana la 116 Kw) cat si prin posibilitatea de multiplicare prin cascadare.   BLUEHELIX PRO sunt centrale termice murale în condensație cu panou de comandă digital, pentru încãlzire și preparare apă caldă menajeră (a. c. m. ), cu funcționare pe gaze naturale sau GPL, cu randamente foarte ridicate și emisii de noxe deosebit de reduse. BLUEHELIX PRO sunt proiectate pentru eficiență maximă datorită schimbătorului de căldură bitermic , brevet Ferroli, care garantează performanță ridicată atât în sistemul de încălzire, dar și în producerea a. c. m. Sunt prevăzute cu arzător modulant din inox cu preamestec, ventilator modulant, schimbător de căldură bitermic din inox AISI 316 TI cu funcția de autocurățare, sistem de control cu microprocesor, pompă de circulație modulantă, vas de expansiune, funcție antiîngheț și antiblocare pompă.   Funcționare în condensație și în regim de producere a. c. m - economie de combustibil. Posibilitate de cascadare utilizând un regulator extern.   DOTARI
  • arzator modulant din inox cu preamestec
  • ventilator modulant
  • schimbator de caldura bitermic din inox cu functia autocuratare
  • sistem de control cu microprocesor
  • pompa de circulatie modulanta
  • vas de expansiune
  • functie antiinghet
  • functie antiblocare pompa
  Accesorii:
ROMEO W

Cronocomanda la distanta open-therm, cu fir si programare saptamanala
Functii: - gestionarea de la distanta a cazanului si programarea zilnicã si saptamanala a sarcinilor termice pe trei niveluri distincte de temperatura. - cronocomanda este de tip modulant deci variaza (independent de valoarea setata) temperatura de tur a cazanului în functie de temperatura ambianta. - aceasta garanteaza o gestionare optima a confortului si o atingere mai rapida si mai precisa a sarcinii termice necesare. - microprocesorul aparatului este capabil de asemenea sa calculeze o perioada (chiar în conditii climatice variabile) de pre-aprindere în asa fel încat sa aduca ambientul la temperatura setatã pentru ora respectivã. Prin instalarea sondei externe (optional), sistemul de comanda poate functiona cu reglarea "Temperaturã variabilã". In acest mod de functionare, temperatura sistemului de încalzire este reglata în functie de conditiile meteorologice, pentru a asigura un grad ridicat de confort si un consum redus de energie pe parcursul întregului an. Mai exact, pe masura ce temperatura ambientalã creste, temperatura la iesire a circuitului de încalzire este redusa în functie de o curba de compensare specifica.   Manual utilizare Romeo (click aici)

Pliant Bluehelix Pro (click aici) Manual Instalare Utilizare Bluehelix Pro (click aici) Cronocomanda la distanta open-therm
Functii: - gestionarea de la distanta a cazanului si programarea zilnicã si saptamanala a sarcinilor termice pe trei niveluri distincte de temperatura. - cronocomanda este de tip modulant deci variaza (independent de valoarea setata) temperatura de tur a cazanului în functie de temperatura ambianta. - aceasta garanteaza o gestionare optima a confortului si o atingere mai rapida si mai precisa a sarcinii termice necesare.
- microprocesorul aparatului este capabil de asemenea sa calculeze o perioada (chiar în conditii climatice variabile) de pre-aprindere în asa fel încat sa aduca ambientul la temperatura setatã pentru ora respectivã.

CARACTERISTICI TEHNICE U. M. 25C32CPuteri    Putere termica max. focar kW2529,5Putere termica min. focar kW5,86, 7Putere termica max. incalzire (50/30°C) kW26,531, 3Putere termica min. incalzire (50/30°) kW6,27, 2Putere termica max. incalzire (80/60°) kW24,528, 9Putere termica min. incalzire (80/60°) kW5,76, 6Randamente    Caracteristici Energetice    Clasa eficienta energetica directiva 92/42 CEE  ********Clasa de emisii NOx NOx55Alimentare Gaz    Debit gaz max. G20 Nmc/h2,863, 38Debit gaz min. G20 Nmc/h0,610, 71Debit gaz max. G31 kg/h2,112, 50Debit gaz min. G31 kg/h0,450, 52Parametri Tehnici    Presiune max. de functionare incalzire bar33Presiune min. de functionare incalzire bar0,80, 8Temperatura max. incalzire grdC9090Continut apa incalzire litri1,72, 1Capacitatea vasului de expansiune pentru circuitul de incalzire litri810Presiune de preincarcare vas de expansiune incalzire bar0,80, 8Alimentare electrica    Grad protectie IPX5DX5DPutere electrica absorbita W100120Dimensiuni / Greutati    Latime mm400400Adancime  mm320320Inaltime mm600600Greutate kg 2931,5 
Denumiri similare la Centrala termica Ferroli Bluehelix PRO 32 C: BluehelixPRO32C
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^