Beretta BSI 28

Beretta BSI 28

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.
Ultimul preț cunoscut (22.07.2017): 4 150,00 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Beretta: Beretta Centrala termica

Descrierea produsului
Tip centrala termicaPe gaz mixta
Centrala cu condensareNu
Putere28 kW

Dimensiuni

Latime600 mm
Inaltime940 mm
Adancime450 mm
Greutate68 kg

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Aparatul cu combustibil gazos Boiler este o centrală termică murală Beretta dotată cu un boiler din oţel inox pentru producerea apei calde. Datorită capacităţii mari de înmagazinare, face posibilă prepararea apei caldă menajere în cantitate mare şi întotdeauna la temperatură constantă, asigurând un nivel de confort ridicat pentru utilizator. Este deosebit de avantajos pentru cei care doresc să utilizeze apa în mai multe puncte sau în cantităţi mici în mod frecvent. De asemenea este avantajoasă montarea aparatului Boiler şi în locurile unde temperatura apei din reţea este deosebit de scăzută, respectiv în locurile în care din cauza presiunii scăzute a apei şi a durităţii ridicate a acesteia nu se recomandă montarea unei centrale termice cu prepararea instantanee a apei calde.

Datorită proiectării moderne a formei şi dimensiunilor, Boiler oferă o mare flexibilitate din punct de vedere al
montării. Modelul Boiler din gama centralelor termice Beretta este un aparat cu cameră de combustie închisă, care poate să funcţioneze cu gaz metan sau cu GPL. Centrala dispune de protecţie electrică IPX4D şi este echipată din fabricaţie cu by-pass automat şi vas de expansiune.

Panoul de comandă simplu şi uşor de urmărit este adaptat la cerinţele utilizatorului. Regimul de funcţionare al centralei termice poate fi controlat continuu cu ajutorul LED-ului multicolor. Fiecare buton are un singur rol: alegerea funcţiei, reglarea temperaturii apei de încălzire (cu Sistem Automat de Reglare Ambientală), reglarea temperaturii de stocare a apei calde menajare. Centrala termică poate fi exploatată în condiţii de maximă eficienţă cu termostat de cameră programabil, existând de asemenea şi posibilitatea montării unui programator orar.

Boiler de apă caldă realizat din oţel inoxidabil Boilerul pentru producerea apei calde la noile centrale termice Boiler este realizat din oţel inoxidabil AISI 316, cu izolaţie corespunzătoare. Protecţiaîmpotriva curenţilor vagabonzi este asigurată de anodul de magneziu încorporat. Centrala este concepută pentru recircularea apei calde menajere.

În dotarea de serie intră robinetul de umplere şi tubul de golire. De asemenea o dotare de seria este vasul de expansiune pentru boilerul din oţel inox.

Amplasare mai accesibilă şi mai simplă a componentelor. Amplasarea componentelor interioare a fost proiectată în mod expres în aşa fel încât instalarea şi operaţiile de întreţinere obişnuită să fie cât mai uşoare. Anodul de magneziu poate fi demontat şi examinat fără deconectarea racordurilor hidraulice.

Flanşa interioară poate fi demontată prin deşurubarea doar a două şuruburi. Centrala termică nu este foarte grea, astfel că poate fi deplasată cu uşurinţă.

Sistem S. A. R. A. : confort şi economie
Serviciile oferite de modelele Boiler nu se limitează în mod special la producerea apei calde menajere: datorită Sistemului Automat de Reglare Ambientală utilizatorul beneficiază de confort şi economie la funcţionarea în regim de încălzire (în condiţiile folosirii unui termostat de ambient).
Dacă se poziţionează selectorul de temperatură al agentului termic pe poziţia AUTO, temperatura apei trimise în circuit este reglată în mod automat de către centrala termică în funcţie de exigentele reale ale locuinţei.
Dacă mediul ambient solicită timp îndelungat căldură, temperatura apei trimise în circuit se ridică, pentru a face posibilă încălzirea mai rapidă a locuinţei. În momentul în care mediul ambiant ajunge la temperatura dorită, centrala termică readuce temperatura apei calde trimise în circuit la valoarea iniţială. Avantajele Sistemului Automat de Reglare Ambientală sunt următoarele: consum mai
redus de combustibil gazos, se reduc depunerile de calcar în schimbător, se reduc oscilaţiile de temperatură ale corpurilor de încălzire (în comparaţie cu centralele termice care nu sunt dotate cu Sistem Automat de Reglare Ambientală).

Denumiri similare la Centrala termica Beretta BSI 28: BSI28
Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^