Localizare:
Traseu sugerat:  
Descrierea produsului
CD Player Primare CD32
Modelul de CD player PRIMARE CD32 este succesorul unui upgrade pentru multndr gitul model de CD player balansat PRIMARE CD31.
Fiecare componenta modelului PRIMARE CD32 a fost proiectatpentru a atinge cea mai mare performanaudio posibil . Pentru iubitorii de muzicce au o colec ie mare de CD-uri, CD32 asigurfaptul cdiscul argintiu va continua sofere un acces u or la un sunet fidel. Chiari a a. modelul PRIMARE CD32 oferde asemenea acces la vasta libr rie de muzicdisponibilpe Internet, acces ndi control nd fi iere MP3i WMA via USB sau disc. Indiferent de sursa pe care o alege i, modelul CD32 va r spunde cu un sunet excep ional, n concordancu datele disponibile.  
Topologie audiofil
CD player-ul PRIMARE CD32 este montatntr-unasiu de calibru mare realizat dntr-un aliaj de o el, care oferputere, rigiditatei protec ie. Totodat , este foarte eficientn a estompa vibra iile de la sursele externe. Din ansamblul CD transport extrage semnalul AES/EBU (balansat S/PDIF)il transportntr-un convertor de ratde sample superior SRC4392 (comutabilntre un bypass de 44.1kHz, 48 kHzi 96 kHz), carencorporeazcapacitile de supresie a iregularitilor din semnal. Motivul este pentru a asigura faptul cDAC-urile primesc un semnal c t se poate de curatn conformitate cu sampling-ul frecven ei alese.
Modelul PRIMARE CD32 folose te douDAC-uri Burr-Brown PCM1704 denaltperformann combina ie cu un filtru digital DF1706unul dintre cele mai bune combina ii de convertoare/filtre single-Bit digital-to-analogue disponibile. Treapta de conversie a curentuluin voltaj este total discret(f rOp-amps)i ajungentr-un output cu o singurie ire ce cuprinde un transistor MOSFET ac ionat de o sursactivde curent (preferatn detrimentul resistorilor pasivi). Modelul PRIMARE CD32 nu con ine capacitori pe traseul semnalului - un DC-servo are grijde orice offset DC prezentn circuit sau de la DAC-uri.
Tehnologia SMDi modulele separate PCB sunt folositen tot designul pentru a men ine traseele semnalului izolatei c t se poate de scurte.
Transportul
Modelul PRIMARE CD32 folose te un ansamblu CD tansport dedicat cencorporeazun laser Sanyoi nu este construitn jurul unei interfe e multi-format CD/DVD-ROM. Circuitul servo bazat pe tehnologie Toshibancorporeazo memorie FIFO de cinci secunde pentru a asigura cea mai bunsupresie a iregularitilor din semnali protec iempotrivaocurilor mecanice.
Sursde energie de mare performan
Pentru a se conforma cu cele mai noi standarde de consum eergetic pe standby, modelul PRIMARE CD32ncorporeazo sursde energie cuntrerup tor pentru circuitul s u de microprocesor. Cu toate acestea, toate circuitele audio analogei digitale sunt alimentate dintr-un transformator R-core cu bobinaje separate pentru circuite mecanice, analogei digitale. Aceste voltaje sunt reglate de un circuit discret regulator de putere ce con ine filtre L-Ci componente discrete.  Acest circuit denaltperforman(low ripple, etc. ) asigurfaptul ceste disponibilsuficient de multputere reglatpentru a reproduce cu precizie p ni cel mai profund sunet capabil sfienregistrat pe un compact disc.
Aceastconfigura ie a sursei de energie, mpreuncu traseei suprafe e plane proiectate cu mare aten ie, pl ci de circuite separatei o conversie discretcurent- n-voltaj ofermodelului PRIMARE CD32 o performanaudio de bandlargfoarte curat , a teptatde audiofilii dinntreaga lume.
Displayi caracteristicile pentru utilizatori
Modelul de CD player PRIMARE CD32ncorporeazun display alb VDF, care este izolat de circuitele audio prin designul panoului frontal. n timp ce muzica este pornit , ecranul se vantuneca automat p nla un punctn care poate fi cititn continuare f rsderanjeze experien a audi iei. Atunci c nd este conectat la I22 via IR, luminozitatea ecranului de la CD32i I22 poate fi balansat .
Frecven a de sampling a modelului CD32 poate fi schimbatntre 44.1 kHz, 48 kHzi 96 kHz.
Modelul CD32 va accesa fi iere MP3/WMA de pe disc sau stick USBn conjunc ie cu abilitile comprehensive ale program rii pieselor.
Conectori de intr ri/ie iri
Intr ri (inputs)interfaUSB, input IR 3.5 mm, RS232, Trigger in/out 3.5mm.
Ie iri (outputs)sunt puse la dispozi ie ie iri analog balansate (XLR)i RCA nebalansate, precumi ie iri digitale ptofesioniste AES/EBU, SPDIFi TOSLINK. Conexiuni RS232C, IR, precumi trigger sunt disponibile pentru o integrare de succesn sisteme automatizate pentru acas .
Denumiri similare la CD Player Primare CD32: CD 32
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^