Localizare:
Traseu sugerat:  

Alte oferte pentru produsul

Descrierea produsului
CD Player Primare CD22
Modelul PRIMARE CD22 este succesorul unui upgrade pentru mult apreciatul CD player CD21. Toate componentele sale au fost proiectate pentru a atinge cea mai mare performanaudio posibil .
Modelul PRIMARE CD22ncorporeazun ansamblu CD transport cu o memorie buffer considerabilde 5 secunde pentru a asigura cea mai bunsupresie a iregularitilor din semnali protec iempotrivaocului mecanic. Operarea poate fi customizatprin alegerea frecven ei preferate de sampling: 44.1 kHz, 48 kHz, 96 kHz sau 192kHz. Ie irile cuprinz toare includ conectori output analogi RCA nebalansa i, dari digitali SPDIFi TOSLINK. Modelul PRIMARE CD22 va accesai controla de asemenea fi iere MP3 sau WMA via USB sau disc.
Topologie audiofil
CD player-ul PRIMARE CD22 este montatntr-unasiu de calibru mare realizat dntr-un aliaj de o el, care oferputere, rigiditatei protec ie. Totodat , este foarte eficientn a estompa vibra iile de la sursele externe. Din ansamblul CD transport extrage semnalul AES/EBU (balansat S/PDIF)il transportntr-un convertor de ratde sample superior SRC4392 (comutabilntre un bypass de 44.1kHz, 48 kHz, 96 kHzi 192kHz), carencorporeazcapacitile de supresie a iregularitilor din semnal. Motivul este pentru a asigura faptul cDAC-urile primesc un semnal c t se poate de curatn conformitate cu sampling-ul frecven ei alese.
Modelul PRIMARE CD22 folose te un singur DAC Burr-Brown PCM1792 denaltperformanunul dintre cele mai bune convertoare/filtre single-Bit digital-to-analogue disponibile. Treapta de conversie a curentuluin voltaj sf r e tentr-un output cu o singurie ire ce cuprinde un transistor MOSFET ac ionat de o sursactivde curent (preferatn detrimentul rezistorilor pasivi).
Modelul PRIMARE CD22 nu con ine capacitori pe traseul semnalului - un DC-servo are grijde orice offset DC prezentn circuit sau de la DAC-uri.
Tehnologia SMD este folositn tot designul pentru a men ine traseele semnalului izolatei c t se poate de scurte.
Transportul
Modelul PRIMARE CD22 folose te un ansamblu CD tansport dedicat cencorporeazun laser Sanyo. Circuitul servo bazat pe tehnologie Toshibancorporeazo memorie FIFO de cinci secunde pentru a asigura cea mai bunsupresie a iregularitilor din semnali protec iempotrivaocurilor mecanice.
Sursde energie de mare performan
Pentru a se conforma cu cele mai noi standarde de consum eergetic pe standby, modelul PRIMARE CD22ncorporeazo sursde energie cuntrerup tor pentru circuitul s u de microprocesor. Cu toate acestea, toate circuitele audio analogei digitale sunt alimentate dintr-un transformator R-core cu bobinaje separate pentru circuite mecanice, analogei digitale. Aceste voltaje sunt reglate de un circuit discret regulator de putere ce con ine filtre L-Ci componente discrete.  Acest circuit denaltperforman(low ripple, etc. ) asigurfaptul ceste disponibilsuficient de multputere reglatpentru a reproduce cu precizie p ni cel mai profund sunet capabil sfienregistrat pe un compact disc.
Aceastconfigura ie a sursei de energie, mpreuncu traseei suprafe e plane proiectate cu mare aten ie, pl ci de circuite separatei o conversie discretcurent- n-voltaj ofermodelului PRIMARE CD22 o performanaudio de bandlargfoarte curat , a teptatde audiofilii dinntreaga lume.
Displayi caracteristicile pentru utilizatori
Modelul de CD player PRIMARE CD22ncorporeazun display alb VDF, care este izolat de circuitele audio prin designul panoului frontali poate fintunecatn patru pa i. Atunci c nd este conectat la I22 via IR, luminozitatea ecranului de la CD22i I22 poate fi balansat .
Frecven a de sampling a modelului CD22 poate fi schimbatntre 44.1 kHz, 48 kHz, 96 kHzi 192kHz.
Modelul CD22 va accesa fi iere MP3/WMA de pe disc sau stick USB.
Conectori de intr ri/ie iri
Intr ri (inputs)interfaUSB, input IR 3.5 mm, RS232, Trigger in 3.5mm.
Ie iri (outputs)sunt puse la dispozi ie ie iri analog RCA nebalansate, precumi ie iri digitale SPDIFi TOSLINK. Conexiuni RS232C, IR, precumi trigger sunt disponibile pentru o integrare de succesn sisteme automatizate pentru acas .
Denumiri similare la CD Player Primare Cd22: Cd 22
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^