Espresso Moka

(316 produse)
Producător
Material canal de scurgere

Mulți oameni nu-și pot imagina ritualul lor de dimineață fără o ceașcă de cafea delicioasă. Deși este posibil să vă luați cafeaua de dimineață la... Afișați mai multe

Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a decide ce aparat de cafea doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să aflați și să colectați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul produs.
Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la aparatul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute.
Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă funcțiile și caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale funcții pe care trebuie să le aibă un aparat de cafea.
Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina de categorie Cafetiere/filtre de cafea și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.

Așadar, înainte de a cumpăra un nou produs, merită să vă gândiți care sunt cele mai importante considerente pentru dumneavoastră:

Câte persoane locuiesc în gospodărie, adică câte persoane vor folosi aparatul și cât de des? Capacitatea rezervorului de apă și a rezervorului de cafea este, de asemenea, legată de acest aspect și merită să determinați capacitatea rezervorului de apă și a rezervorului de cafea astfel încât să poată acoperi întregul consum zilnic de cafea fără a fi nevoie de reumplere.

În funcție de dimensiunea blatului de bucătărie, ce mărime de aparat de cafea ar trebui să cumpărați? Pentru cei care locuiesc cu un număr mare de persoane, un aparat de cafea mai mare și mai puternic poate fi ideal, dar dimensiunile mai mici și portabilitatea pot fi, de asemenea, un aspect important în cazul unei mutări sau al unei călătorii, sau pentru gospodăriile mici în care locuiesc împreună două sau trei persoane.

În funcție de stilul dvs. de viață, există, de asemenea, câțiva factori care trebuie luați în considerare. Cât de mult timp necesită curățarea și întreținerea aparatului de cafea? Temporizator (de exemplu, preîncălzirea aparatului și a ceștilor într-o dimineață aglomerată din timpul săptămânii), viteza de preparare a cafelei sau tipul de aparat de cafea (electric, manual sau cu capsule) pot fi, de asemenea, considerente importante. În cazul aparatelor cu capsule, disponibilitatea capsulelor, a padurilor de cafea și a filtrelor este, de asemenea, un lucru bun dacă acestea pot fi achiziționate din mai multe magazine sau site-uri web. Acest lucru este, de asemenea, legat de problema conștientizării problemelor de mediu - colectarea selectivă și reciclarea capsulelor reprezintă o prioritate pentru un număr tot mai mare de producători și clienți (chiar și pentru companiile mari).


Cele mai importante aspecte

Preț
Tip
de la 425,00 RON
2 oferte
de la 127,50 RON
3 oferte

Ghid de cumpărături cu Cafetiere / filtre de cafea

de la 118,99 RON
7 oferte
de la 130,50 RON
2 oferte
de la 118,99 RON
4 oferte
de la 122,50 RON
6 oferte
de la 83,00 RON
7 oferte
de la 108,50 RON
5 oferte
de la 152,00 RON
3 oferte
de la 177,99 RON
2 oferte
de la 41,00 RON
2 oferte
de la 585,00 RON
2 oferte
de la 36,00 RON
2 oferte
de la 204,00 RON
2 oferte
de la 76,00 RON
6 oferte
79,99 RON
oalesitigai.ro
de la 191,00 RON
4 oferte
505,60 RON
dwyn.ro
de la 149,00 RON
4 oferte
de la 161,99 RON
6 oferte
de la 117,00 RON
4 oferte
de la 45,00 RON
2 oferte
de la 146,99 RON
15 oferte
de la 27,99 RON
5 oferte
149,00 RON
cafemagia.ro

Ghid de cumpărături cu Cafetiere / filtre de cafea

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.