Cum să cumpărați un laptop?

Dacă stilul dvs. de viață încărcat sau munca dvs. vă obligă să cumpărați un laptop pe lângă calculatorului existent, ar trebui să aruncați o privire la notebook-urile disponibile în prezent pe piață.

Un laptop este un dispozitiv compact, astfel încât îl puteți lua cu dvs. aproape oriunde, în timp ce performanța sa nu lasă nimic de dorit. Poate fi cel mai bun instrument pentru muncă, pentru jocuri sau pentru școală, indiferent dacă vă aflați acasă, pe drum sau într-o sală de lectură.

Deși popularitatea tabletelor și a telefoanelor mobile continuă să crească, majoritatea oamenilor sunt de acord că editarea unei tabel, scrierea unei lucrări, vizionarea unui serial sau un joc este mai confortabilă pe un notebook.

Bineînțeles, este util și pentru muncă: fie că lucrați de acasă, fie că sunteți la o ședință la birou, puteți lua cu ușurință laptopul cu dvs. și lucra eficient oriunde și oricând.

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

  • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?
  • Cât costă astăzi un notebook și care sunt caracteristicile fiecărui model?
  • Ce ar trebui să luați în considerare atunci când vă decideți asupra prețului, tipului de baterie, dimensiunii ecranului sau designului tastaturii?
  • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți cu siguranță?
  • Ce elemente de siguranță poate avea un notebook pentru a preveni pericolele?

Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastră!

Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a preciza ce fel de notebook doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să identificați și să adunați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul dispozitiv.
Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute produse.
Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă funcțiile și caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale caracteristici pe care trebuie să le aibă un notebook.
Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina categoriei Laptop și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.

Există o gamă destul de largă din care puteți alege atunci când vă gândiți să cumpărați un notebook nou. Pe lângă diferitele dimensiuni de ecrane, specificații și prețuri, trebuie să stabiliți mai întâi de toate care sunt așteptările dumneavoastră legate de noul dispozitiv.
În primul rând, determinați prețul, care este influențat în principal de scopul pentru care doriți să utilizați laptopul. Pentru utilizare generală, acasă, la serviciu, conferințe video sau pentru jocuri și grafică mai serioasă?

De asemenea, este important să decideți din timp cu ce sistem de operare doriți să vă cumpărați noul laptop. Diferiți producători oferă laptopuri cu sisteme de operare diferite, iar scopul utilizării poate, de asemenea, să restrângă gama de sisteme de operare, deoarece jucătorii, dezvoltatorii, persoanele care utilizează programe office clasice și designerii grafici lucrează de obicei cu sisteme de operare diferite în viața de zi cu zi.

În ceea ce privește hardware-ul notebook-urilor, tipul și dimensiunea memoriei, tipul procesorului și a plăcii video sunt principalii factori determinanți pentru performanță, în timp ce dimensiunea, greutatea și designul aparatului sunt cel mai strâns legate de locul în care va fi utilizat.


Cele mai importante aspecte

Preț
Baterie
Dimensiunea ecranului
Rezoluția ecranului
Tastatură și touchpad
Design tradițional sau 2 în 1?

Alți parametri importanți

Sistem de operare
Tipul de procesor
Capacitatea memoriei
Tip unitate stocare
Tipul de placă video
Porturi
Opțiuni de transfer de date
Unitate optică

Noutăți despre care trebuie să stiți

Cercetările au arătat că lumina albastră are un impact negativ asupra calității somnului, dar o emisie scăzută de lumină albastră nu este o proprietate esențială pentru ecrane. Majoritatea sistemelor de operare (inclusiv Windows 10) includ setări pentru a reduce cantitatea de lumină albastră. Un nivel scăzut de lumină albastră face ca ecranul să fie mai puțin obositor pentru ochi, dar poate avea un impact negativ asupra calității culorilor, așa că analizați cu atenție care dintre caracteristicile detaliate mai sus sunt cele mai importante pentru dumneavoastră înainte de a cumpăra.

Să fiți precaut

La fel ca în cazul tuturor dispozitivelor tehnice, aveți întotdeauna grijă când conectați notebook-ul la o sursă de alimentare și asigurați-vă că cablul de încărcare este în stare bună. Între setările de încărcare, aveți opțiunea de a vă încărca dispozitivul în modul de economisire a bateriei. Dacă vă utilizați notebook-ul acasă - deci îl puteți încărca frecvent - ar trebui să îl încărcați mai des, dar pentru perioade mai scurte de timp, economisind astfel energia bateriei.

Tipul și calitatea ecranelor, precum și lumina pe care o emit acestea afectează, de asemenea, sănătatea ochilor pe termen lung, așa că merită să cumpărați un dispozitiv cu cel mai bun ecran posibil pentru bugetul dvs.

De asemenea, ar trebui să luați în considerare dacă alegeți un notebook cu un aspect lucios sau mat. Un ecran lucios este potrivit pentru o zonă mai puțin luminată, astfel încât nu va reflecta lumina, ceea ce poate reduce lizibilitatea. În mediile mai întunecate, culorile sunt mai vii și contrastele sunt mai clare.
Un notebook cu un ecran mat este, de asemenea, bun pentru utilizarea în medii foarte luminate, și în plus aceste suprafețe sunt mai ușor de curățat.

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți gama de laptopuri care sunt relevante pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă alegeți pe cel mai potrivit.
Merită apoi să vă uitați la produsele din imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste comentarii, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cel mai ideal laptop pentru dumneavoastră, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

  • Alegeți un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
  • Îl puteți alege pe cel mai ieftin din punct de vedere al prețului
  • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
  • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
  • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la ce notebook este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe butonul spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!