Cum să cumpărați o drujbă?

O drujbă este o unealtă cu adevărat puternică, care poate fi folosită pentru a face nenumărate lucrări care altfel ar fi făcute de mână. Drujba este un ferăstrău portabil cu un lanț cu dinți care se rotește în jurul unui ghidaj de lanț. Veți găsi acest principiu la lucru în multe domenii, de la chirurgie la tâmplărie, dar deocamdată, în ghidul de cumpărare de mai jos, vom aborda doar tipurile potrivite pentru întreținerea, tăierea și despicare copacilor, astfel încât să puteți găsi unealta potrivită pentru dvs. pentru a face grădinăritul mult mai ușor.

În primul rând, trebuie să luați în considerare pe următoarele întrebări, la care ghidul nostru o să vă ofere niște explicații în detaliu:

  • La ce ar trebui să fiți atent pentru a lua cea mai bună decizie pentru dumneavoastră?
  • Cât costă astăzi o drujbă și ce poate oferi fiecare model în parte?
  • Ce trebuie să luați în considerare atunci când vă decideți asupra prețului, tipului, puterii motorului sau lungimii de tăiere?
  • Care sunt cele mai recente inovații despre care ar trebui să auziți cu siguranță?
  • Ce elemente de siguranță poate avea o drujbă pentru a preveni pericolele?

Citiți ghidul nostru de cumpărare aprofundat, care vă va sfătui și vă va ghida la fiecare pas, pentru a alege cel mai bun produs pentru nevoile dumneavoastră!

Puneți-vă ideile în ordine

Pentru a decide ce fel drujbă doriți să cumpărați, trebuie mai întâi să aflați și să colectați aspectele pe care doriți să le vedeți în noul produs.
Gândiți-vă la ceea ce vă place și la ceea ce nu vă place la produsul pe care l-ați folosit înainte; uitați-vă la ceea ce folosesc prietenii și rudele din jurul dumneavoastră; sau aruncați o privire la produsele TOP de pe site-ul nostru și verificați câteva dintre modele pentru a vedea care sunt cele mai bine vândute.
Pentru a vă ajuta să înțelegeți mai ușor ce înseamnă funcțiile și caracteristicile, vă vom explica totul și vom încerca să vă ușurăm alegerea.

În primul rând, faceți o listă cu cele mai esențiale funcții pe care trebuie să le aibă un motoferăstrău.
Puteți face acest lucru cu ușurință accesând pagina de categorie Drujbe și selectând cei mai importanți parametri din filtrele din stânga.


Cele mai importante aspecte

Preț
Tip
Sursă de energie

Drujbele au o serie de caracteristici care vă ușurează munca. Fără a fi exhaustive, următoarele sunt principalele elemente care trebuie verificate:


Alți parametri importanți

Tipul de lanț
Tipul de mâner
Reducerea vibrațiilor
Frână de lanț

Noutăți despre care trebuie să stiți

Pentru a facilita întreținerea și curățarea, căutați produse cu ungere automată de lanț. Multe produse facilitează, de asemenea, verificarea nivelului de ulei cu ajutorul unui vizor.

Aparatele cu filtru de aer ajută la menținerea prafului și a altor impurități mici departe de motor - acest lucru nu vă scutește de întreținerea regulată, desigur, dar poate face o mare diferență în ceea ce privește longevitatea mașinii dumneavoastră.

Să fiți precaut

Cele mai importante puncte pentru întreținerea drujbei sunt în jurul lanțului și al motorului.

Păstrați lanțul și ghidajul lanțului curate și îndepărtați murdăria și resturile de lemn. Asigurați-vă că lanțul este tensionat și uns corespunzător. Toate acestea le puteți face singur și este practic să le faceți după fiecare utilizare mai intensă.

Ascuțiți lanțul ori de câte ori considerați că este necesar. Acest lucru depinde în mare măsură de cât de regulat și de modul în care vă folosiți drujba. În general, se recomandă să ascuțiți lanțul după fiecare reumplere a rezervorului de combustibil sau după o zi întreagă de utilizare în cazul drujbelor electrice. Indiferent de tipul de drujbă pe care îl aveți, dacă simțiți că vă ia mai mult timp să tăiați sau că necesită mai multă forță, este timpul să îl ascuțiți. Dacă ascuțiți acasă, puteți folosi o pilă de mână sau un ascuțitor cu lanț. Ascuțirea lanțurilor este, bineînțeles, efectuată și de magazinele specializate în lanțuri, unde se folosesc unelte profesionale pentru ca lanțurile ușor uzate să pară din nou noi.

Pentru drujbele pe benzină, filtrul de aer trebuie curățat și motorul trebuie reglat din când în când. Înainte de a depozita aparatul pentru perioade lungi de timp, puneți-o în funcțiune până când se termină combustibilul, curățați și ungeți piesele și depozitați-o într-un loc uscat.
Drujbele electrice trebuie șterse după fiecare utilizare pentru a preveni ruginirea sau acumularea de murdărie. În general, însă, motoarele acestor modele dau mai puține bătăi de cap.

Prin urmare, puteți efectua singuri, acasă, întreținerea generală a drujbei, dar, dacă vă simțiți mai în siguranță, îl puteți face să fie verificat în mod regulat de către persoane profesioniste într-un magazin specializat, asigurându-vă că vă puteți folosi druba mulți ani de acum încolo fără defecțiuni.

Alegeți și cumpărați cea mai avantajoasă ofertă pentru dumneavoastră

Poate nu prin utilizarea tuturor filtrelor, dar prin selectarea celor mai importante, ați reușit să restrângeți lista de drujbe care sunt potrivite pentru dumneavoastră, și trebuie doar să vă alegeți cel mai potrivit.

Merită apoi să vă uitați la produsele de pe imagini și să citiți comentariile clienților. Numărul de stele reflectă foarte bine feedback-ul utilizatorilor după ce au primit produsul și au început să îl folosească. Nu uitați să țineți cont de aceste review-uri, deoarece vă pot oferi informații valoroase atunci când alegeți produsul final.

Dacă totuși vă plac mai multe produse, puteți compara produsele în funcție de caracteristicile lor folosind funcția de comparare de lângă descrierea produsului.

Aproape am terminat :)

Sperăm că ați reușit să găsiți cea mai potrivită drujbă pentru nevoile dumneavoastră, așa că tot ce trebuie să faceți este să alegeți magazinul de unde doriți să achiziționați produsul.

Și acest lucru depinde exclusiv de preferințele dvs., dar nu sunteți singur nici la acest pas, pentru că mai avem câteva sfaturi care vă vor ajuta să luați o decizie:

  • Puteți alege un magazin pe care îl cunoașteți și în care aveți încredere
  • Îl puteți alege pe cel mai ieftin din punct de vedere al prețului
  • Puteți fi sigur de costul livrării și de disponibilitatea produsului
  • De asemenea, puteți citi recenzii ale magazinelor, unde și numărul de stele vă va ajuta
  • Căutați eticheta Magazin de încredere la secțiunea Partenerii noștri.

Credem că decizia dvs. este cu siguranță foarte bine întemeiată acum și nu mai aveți nicio îndoială cu privire la ce aparat de cafea este cel mai potrivit pentru dumneavoastră.
Sperăm că ghidul nostru de cumpărare a fost util și pentru dumneavoastră.
Așa că dați-i drumul, dați click pe spre magazin >> și cumpărați-vă produsul ales!