Raidho XT-1 Boxe audio

Localizare:
Traseu sugerat:  
Descrierea produsului
Boxe Raidho Acoustics XT-1

La ce se referseriaT?
Seriile de boxe Xi T de la Raidho sunt construiten jurul aceluia i difuzor Raidho X-driver care are un sistem magnetic din neodim foarte compacti rigid. Difuzoarele Xi X-Tmpart un con ceramic extrem de rigid, manufacturatntr-un proces Pio plasma mai bine de 80 de ore, unde un strat cu compozi ie ceramiceste transformatn lichid printr-o procedurce implicun mare curent/voltaj. Membrana ce rezultastfel este unsandwichn care doustraturi de ceramicextrem de rigidenvelesc un miez mult mai moale din aluminiu. Aceastconstruc ie-sandwich are doumari beneficiiconul este foarte rigidi are proprieti izolatoare foarte bune. Din acest punct de vedere, difuzorul X beneficiazcu adev rat de tehnologie de ultimor , n care conul func ioneazca un piston la mai bine de 10 kHzi rezonan a este mai micde 6dB.
Difuzorul X-T beneficiazde un plus de rafinament fade deja incredibilul difuzor X. T-ul vine de la titani este realizat printr-un procesn care sunt ad ugate straturi de nitrurde titani titan pur de-asupra membranei ceramice a difuzorului X. Acest procedeu transformconul X din sandwich-ul ceramicntr-un con sandwichi mai rigidi mult mai bine izolat, format din 7 straturi. Acum are o rezonanfundamentalde 15 kHzi o rezonande breakup de numai 3 dB.
Este acest lucuru important? Cu siguran! Chiar dacdiferen a nu poate fi m suratefectiv, aceasta poate fi auzit . Claritateai fundalulntunecat sunt considerabil m rite, p nla un punct care o svuimeascprin bogia instrumentelori detaliile naturale ce ies la suprafadin colec ia voastrde muzic . Realismul cre tei o svlase sexplora i cu adev rat inten iai subtilitatea arti tilor vo tri prefera i. Putem spune cam pus T-ul pe X.
Modelele de boxe Raidho Acoustics XT-1i X-1 sunt mini-monitoare de stativ cu un design eleganti compact. Acestea sunt construite cu tweeter-ul Raidho Acousticsi un difuzor bass/mid-range cu membranceramicsau din ceramici titan. Difuzoarele mid-range beneficiazde noul nostru sistem magnetic din neodim, ntr-un design de razlungi compresie sc zut . Boxele sunt proiectaten primul r nd pentru camere de dimensiuni mai micii pot fi a ezate destul de aproape de peretele din spate. Modelele X-1i XT-1 sunt, de asemenea, foarte potrivite pentru muncan studioi monitorizarea near-field.
*Standul nu este inclusn pre .
Denumiri similare la Boxe audio Raidho XT-1: XT 1, XT1
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^