Dali OPTICON LCR Boxe audio

Dali OPTICON LCR Boxe audio

de la 3 079,00 RON 8 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  

Alte oferte pentru produsul

Descrierea produsului
Boxe Dali Opticon LCR Modelul de boxe DALI OPTICON LCR reune te ce-i mai bun din toate tehnologiile branduluintr-un cabinet robust de perete ce oferun sunet de excep ie. Acest model este neegalatn termeni de flexibilitatei performan. Sunetul boxei de perete ofero experienaudio ineditdatoritfrecven elornalte aerisite, mediilor detaliatei a frecven elor bass surprinz toare.
Modelul de boxe DALI OPTICON LCR este dotat cu un woofer de 6.5 inch din fibrde lemn ce atenueazpierderile. Boxa poate fi folositat t ca un sistem 2.0 independent, c ti ca piesde centruntr-un ansamblu mai mare.
Wooferului i se al turmodulul nostru de tweeter hibrid rotabili o configura ie avansatde port bass amplasatpe panoul din spate. Aceasta se folose te de peretele pe care este montatboxa pentru a- i extinde proprietile acustice. Rezultatul este un r spuns al frecven elor bass cu adev rat uimitorn ciuda dimensiunii mici ale cabinetului. Cu aceastboxnu ve i sim i nevoia sad uga incun subwoofer sistemului vostru audio.
Indiferent dacdori i o singurboxmontatpe perete care svsatisfactoate nevoile audio sau o boxcentralpentru un plus de performanntr-un sistem surround, OPTICON LCR este o solu ie potrivit .
Mo tenire Modelul de boxe DALI OPTICON LCR este dotat cu acelea i woofere din fibrde lemn ce anuleazpierderile care se g sescn seria noastrde referinEPICON, precumi sistemul nostru unic SMC (Soft Magnetic Compound) al c mpului magnetic al difuzorului. Un alt elementmprumutatde la seriile precedente este o versiune ref cuta tweeter-ului nostru hibrid care se g se tei la seria RUBICON. Acestea func ioneazperfectmpreuncu porturile individualebass reflexpentru fiecare woofer, pentru a reproduce sunetele audiontocmai cum au fostnregistrate original de c tre artist.

Caracteristici cheie
  •     woofere si tweetere brevetate de marca DALI;
  •     ansamblare manuali construc ie a cabinetului realizatin-house;
  •     un sistem magnetic unic al difuzorului, bazat pe materiale SMC;
  •     woofere din fibrde lemn ce atenueazpierderile;
  •     tweeter hibrid bazat pe modelul nostru foarte u or de tweeter soft dome/ribbon;
  •     conectori cu doufire placa i cu auri doucanale de amplificare separate pe difuzor;
  •     disponibiln variantele White Matt Satin, Blacki Walnut.

Denumiri similare la Boxe audio Dali OPTICON LCR: OPTICONLCR
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^