Panasonic SC-ALL6 Boxa activa

Panasonic SC-ALL6 Boxa activa

de la 1 489,32 RON 4 oferte
Descrierea produsului
Prezentare generală

Dacă iubiţi muzica şi doriţi ca aceasta să nu se oprească niciodată, aveţi nevoie de difuzorul ALL6. Cu două butoane presetate la îndemână, nu a fost niciodată mai uşor să ascultaţi muzica pe care o iubiţi. De asemenea, difuzorul ALL6 poate fi conectat la toate celelalte difuzoare conectate ALL prin aplicaţia Panasonic Music Streaming uşor de utilizat şi poate reda muzică dintr-o gamă largă de surse.

Ascultaţi fără bariere

Sistemul audio conectat ALL reprezintă un grup de dispozitive pe care le puteţi conecta în mod fără fir pentru redare fără întreruperi în mai multe încăperi din aproape orice sursă audio, de la dispozitivul inteligent, biblioteca de muzică digitală, CD-uri sau serviciul de muzică pe bază de abonament. Opţiunile includ difuzoarele ALL9, ALL6, ALL05 şi ALL2, sistemul Hi-Fi multifuncţional ALL7CD, sistemul Hi-Fi de înaltă rezoluţie PMX100, bara de sunet tip Home Cinema ALL70T, placa de difuzoare ALL30T şi dispozitivul conectat ALL1C, care vă poate îmbunătăţi echipamentul audio existent pentru a-l face compatibil cu orice alt dispozitiv conectat ALL.

Orice sursă, oriunde, oricând

Ascultaţi muzica pe care o iubiţi indiferent unde vă aflaţi, în bucătărie, în baie sau chiar în exterior. Familia de produse conectate ALL este suficient de flexibilă pentru a reda aproape toate sursele de muzică dorite. Sunt acceptate colecţiile digitale de muzică de pe dispozitivul dvs. inteligent sau de pe unitatea NAS, canale DAB, internet, radio FM, CD-uri, surse AUX şi chiar sunetul televizorului. Aplicaţia Panasonic Music Streaming actualizată este mai bună ca oricând, oferindu-vă flexibilitatea de a vă bucura de caracteristicile originale şi de funcţiile de redifuzare în flux.
Calitate sunet

Umpleţi-vă locuinţa cu muzica pe care o iubiţi. Bucuraţi-vă de o experienţă completă şi mai profundă de ascultare a muzicii cu difuzorul ALL6. Tehnologia de amplificator digital Panasonic face clare şi puternice sunetele înalte, iar graţie semnalului audio atent echilibrat de 40 W care se redă prin cele 4 difuzoare, ALL6 vă oferă posibilitatea de a mări volumul cu un nivel mai redus de distorsiuni.
Redifuzare în flux Bluetooth ®

Nu a fost niciodată mai uşor să ascultaţi muzica pe care o iubiţi, indiferent unde vă aflaţi în locuinţă. Redaţi în flux postul de radio şi piesele digitale preferate în mod direct sau utilizaţi dispozitive inteligente cu capacitate Bluetooth ® pentru a reda în flux fără efort muzică de pe YouTube ori prin serviciul pe bază de abonament preferat. În plus, sistemul audio conectat ALL funcţionează fără întreruperi, oferindu-vă controlul pentru a redifuza în flux cu uşurinţă muzica indiferent unde vă aflaţi în locuinţă.

Configurare şi utilizare inteligente

Tot ce aveţi nevoie pentru a configura un sistem audio conectat ALL reprezintă un ruter Wi-Fi şi aplicaţia Panasonic Music Streaming. Nu trebuie decât să porniţi un nou difuzor conectat ALL, să îl găsiţi în aplicaţia Music Streaming, să îi acordaţi un nume (cum ar fi Bucătărie sau Dormitor) şi aţi terminat, sunteţi pregătit să redaţi muzică în flux.

Integrarea fără efort cu dispozitive inteligente semnifică faptul că puteţi reda în flux prin Wi-Fi către orice dispozitiv conectat ALL din locuinţă sau chiar prin Bluetooth direct către noile modele ale anului 2016 (ALL9/ALL7CD/ALL6/ALL05) şi către modelele anterioare (ALL2, PMX100, ALL70T ori ALL30T). Iar caracteristica noastră puternică de redifuzare în flux Bluetooth semnifică faptul că puteţi partaja muzica pe alte difuzoare conectate ALL din locuinţă, descătuşând cu adevărat muzica.
Durată de redare personalizată

Difuzorul ALL6 vă permite accesul la sursele de muzică preferate cu o singură atingere de buton. Nu trebuie decât să îi spuneţi ce post de radio prin internet doriţi să atribuiţi fiecăruia dintre butoanele numerotate în mod vizibil pe marginea superioară şi sunteţi gata: acum puteţi accesa instantaneu cele două canale de muzică preferate fără a fi nevoit să le căutaţi prin aplicaţia Panasonic Music Streaming.
Configurarea unui sistem ALL reprezintă simplitatea personificată

Tot ce aveţi nevoie pentru a configura un sistem de difuzoare ALL pentru mai multe încăperi reprezintă un ruter Wi-Fi şi aplicaţia Panasonic Music Streaming.

Nu trebuie decât să porniţi un nou difuzor ALL, să îl găsiţi în aplicaţia Music Streaming, să îi acordaţi un nume (cum ar fi Bucătărie sau Dormitor) şi aţi terminat, sunteţi pregătit să redaţi muzică în flux.

De asemenea, puteţi utiliza aplicaţia pentru a asocia sau a grupa cu uşurinţă difuzoare pentru a crea sunetul perfect pentru casa* dvs.
Denumiri similare la Boxa activa Panasonic SC-ALL6: SC ALL 6, SCALL6, SC ALL6, SC-ALL 6
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^