Omegon Zoom 18-54x55 (20912) Binoclu

Descrierea produsului
Observarea naturii compact, rapid şi uşor cu luneta terestră Omegon 18-54x55mm
Natura este plină de frumuseţe. Un cerb sfios la marginea pădurii, o pasăre rară în vărful unui copac îndepărtat sau un munte sub ultimele raze ale soarelui. În aceste momente ar fi frumos să aveţi la dumneavoastră o mică lunetă terestră. Datorită designului compact şi uşor luneta terestră Omegon 18-54x55mm este ideală pentru plimbările dumneavoastră sau călătoriile neaşteptate.

Totul se rezumă la imagini!
Vedeţi imagini superbe şi detalii fine la o putere de mărire reglabilă continuu de la 18 până la 54 ori. Astfel nu-ţi va mai scăpa nimic!
Pentru a face clarul optim pentru ochii dumneavoastră reglaţi rotiţa de focalizare fină. Pentru o imagine deosebit de clară şi cu luminozitate ridicată, obiectivul şi ocularul sunt acoperite cu un strat multiplu antireflex împotriva reflexiilor nedorite.

Chiar şi observaţiile îndelungate comfortabile sunt posibile deoarece privirea prin lunetă se face la un unghi de 45°. Ocularul are cupe de cauciuc moi şi pliabile - un alt avantaj pentru observaţii plăcute.

Luneta terestră Omegon 18-54x55mm înfruntă vântul şi vremea rea aceasta fiind robustă şi protejată împotriva stropilor de apă în ciuda designului sofisticat. Indiferent de vreme, instrumentul este mereu la îndemână. Acest lucru i se datorează armăturii din cauciuc care acoperă aproape în întregime luneta terestră.

Stabilă şi fără vibraţii pentru observaţii desosebit de liniştite
Ce ar fi o lunetă terestră fără un trepied? Aceste două unităţi depind una de alta. De aceea luneta terestră este livrată împreună cu un stativ de masă practic. Aşezaţi-vă la o masă şi instalaţi trepiedul cu luneta terestră Omegon. Veţi face observaţiile uşor cu o imagine perfect statică. Luneta terestră poate fi poziţionată uşor pentru orice obiect. În acest scop sunt folosite dispozitive de reglare în axa verticală şi orizontală. Bineînţeles luneta terestră poate fi montată uşor la orice alte trepiede foto. Un filet standard de 1/4" este integrat.

Astfel observaţiile dumneavoastră vor fi mai aproape de natură!

Avantajele pe scurt:
  • se potriveşte la aproape orice geantă fiind foarte compact
  • geantă de umăr practică
  • trepied de masă solid inclus
  • filet de conexiune de 1/4"
  • vizualizare confortabilă la 45°
  • putere de mărire variabilă de la 18 la 54 de ori
  • focusarea este precisă şi fină
  • imagini luminoase şi cu contrast ridicat datorită acoperirii multiple antireflex

Denumiri similare la Binoclu Omegon Zoom 18-54x55 (20912): Zoom 18 54 x 55 20912, Zoom1854x5520912, Zoom 18 54x55 (20912), Zoom18-54x5520912, Zoom 18-54x55 ( 20912)
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^