Leica Ultravid 10x32 HD Binoclu

Ofertele pentru produsul

 

Leica Binoclu Leica Ultravid 10x32 HD Plus

9 558,53 RON
Livrare gratuita
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
armymagazin.ro

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Leica: Leica Binoclu

Descrierea produsului
Mărire Minimă 10x
Mărire Maximă 10x
Diametru Obiectiv 32 mm
Diametru Minim Pupilă de ieșire 3.2 mm
Diametru Maxim Pupilă de ieșire 3.2 mm
Zoom Binoclu Nu
Monocular Nu
Spotting scope Nu
Binoclu Teatru Nu
Greutate 565 g

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Noul Ultravid
Clasa Leica Ultravid a impresionat deja prin performanţa tehnică superioară şi calitatea de vârf. Acum inginerii Leica au reuşit să impună noi standarde cu modelele inovative Ultravid HD cu obiective de 50, 42 şi 32 mm.  

Un binoclu robust versatil 
Este aproape atât de compact ca un model de 32mm şi are o luminozitate aproape la fel de mare ca şi modelul de 50mm. Binoclurile Ultravid de 42mm impresionează şi prin avantajele noilor modele HD, cum ar fi învelişul Leica AquaDuraTM şi noua sticlă cu fluorit.

Trăsăturile speciale ale modelelor Leica ultravid HD în detaliu:

Optică cu fluorit
Datorită noii sticle cu fluorit (FL) sunt îmbunătăţite şi mai mult fidelitatea culorilor şi contrastul imaginilor. Sticla optică FL este alcătuită în mare parte din fluorit de calciu, un mineral cu structură cristalină. Aceasta produce - spre deosebire de sticlele optice convenţionale - o dispersie foarte redusă şi corectează aberaţiile mult mai bine. Experienţa de privire este mai fidelă şi mai impresionantă ca niciodată.  

Imitarea naturii: învelişul Leica AquaDuraTM
Binoclurile cu noua optică HD şi APO sunt acum echipate cu învelişul AquaDuraTM, un strat aşa-zis hidrofob, care datorită proprietăţilor rezistente la apă şi murdărie asigură o vizibilitate clară chiar şi în condiţii de vreme proastă.  
La fel ca la frunzele de lotus, picăturile de apă sunt respinse de pe suprafaţa optică iar murdăria şi urmele de degete se curăţă mai uşor. În plus învelişul Leica AquaDuraTM protejează optica de deteriorări datorită unei rezistenţe abrazive ridicate.

Transmisie ridicată a luminii 
Datorită dezvoltării constante a straturilor antireflex şi a suprafeţelor reflectante ale prismei transmisia luminii care era deja foarte ridicată a putut fi mărită cu încă 3 procente. Chiar şi în condiţii de lumină slabă şi în crepuscul luminozitatea este hotărâtoare. Dacă s-ar optimiza un strat special pentru a eficientiza observaţiile pe timp de noapte, în cazul opticilor convenţionale doar cu costul neutralităţii culorii, ar fi un dezavantaj pentru observaţiile de zi deoarece imaginea ar căpăta o culoare albăstruie. În cazul în care s-ar optimiza un strat special pentru observaţiile de zi, imaginea ar putea deveni verzuie. Noua serie Leica HD combină acum cu încredere o luminozitate optimă cu neutralitatea constantă a culorii.

Calitate excelentă a imaginii în condiţii slabe de lumină 
Lumina parazită sau falsă poate tulbura considerabil experienţa de privire. Pentru a elimina eficient această problemă, Leica a luat o serie de măsuri care asigură chiar şi în situaţii de lumină laterală sau frontală o imagine clară, cu rezoluţie ridicată fără diminuarea contrastului sau limitare datorită unui văl de ceaţă. Un software de simulare special face vizibilă lumina parazită încă din faza de dezvoltare. Construcţia noilor modele HD a putut fi astfel optimizată 
cu o formă perfecţionată a carcasei, vopsele cu un grad mai mare de absorbţie a luminii astfel încât lumina parazită nu mai reprezintă o problemă. Deoarece la observaţiile în natură nu se poate alege exact poziţia Soarelui.  

Focalizare constantă fără probleme - indiferent de temperatură
Mecanica   sistemului de focalizare Ultravid-HD este acum şi mai sofisticată. Focalizarea se face astfel şi mai uşor şi rămâne neschimbată pe întregul interval. Sunt utilizate materiale şi discuri de glisare din plastic extrem de rezistent. Sistemele convenţionale de focalizare unse funcţionează foarte greu în frig iar la temperaturi ridicate funcţionează prea bine. În plus aceste sisteme de focalizare pot deveni lipicioase, la temperaturi mai ridicate existând chiar posibilitatea ca unsoarea să se scurgă şi să ajungă în optică Aceste riscuri nu există la sistemul de focalizare Leica.   Ultravid   10 x 32 HD
  • putere de mărire extrem de ridicată
  • distanţă minimă de focalizare extraordinară de 2,1 mDenumiri similare la Binoclu Leica Ultravid 10x32 HD: Ultravid 10 x 32 HD, Ultravid10x32HD
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.