Leica APO-Televid 65 25-50x Binoclu

Leica APO-Televid 65 25-50x Binoclu

de la 11 700,00 RON 5 oferte
Descrierea produsului
Această lunetă terestră compactă din clasa de vârf nu are mai mult de 30 cm lungime. Datorită greutăţii relativ scăzute aceasta se potriveşte cel mai bine pentru drumeţii lungi sau vânătoare, de exemplu la munte.

Intrumentul APO-Televid 65 este construit pentru a oferi o optică excelentă şi pentru a-l folosi în siguranţă în orice condiţii. Corpul lunetei este umplut cu gaz inert şi etanş până la o adâncime de 5 m . Fixarea automată la noua baionetă asigură o prindere sigură a ocularului. Sistemul dual de focalizare Leica este întărit de un cadru suplimentar. Armătura de cauciuc uşor de mânuit a carcasei de magneziu robuste absoarbe eficient şocurile şi garantează observaţii liniştite. La toate modelele APO o lentilă fronntală neutră din punct de vedere optic protejează în plus optica sensibilă de condiţiile dure ale vremii.

Avantajele APO- Televid 65
  • lentila obiectivului cu 4 elemente din fluorit inovatoare pentru o fidelitate a culorilor şi un contrast maxime
  • focalizare precisă datorită sistemului dual de focalizare cu microfocalizare
  • cea mai scurtă distanţă minimă de focalizare din această clasă (numai 3 m)
  • cu înveliş rezistent la apă şi murdărie AquaDuraTM
  • robusteţe ridicată datorită carcasei din magneziu cu cauciuc
  • etanş până la o adâncime de 5 m
Pentru prima dată un ocular Vario de câmp larg unic completează paleta de oculare. Caracteristicile sale de performanţă spun totul: 25 x – 50 x WW ASPH cu un câmp subiectiv mai mare de 60° pe întregul interval de zoom. Astfel Leica oferă experienţe de vizualizare care sunt unice la acest nivel.

Noul adaptor baionetă are un sistem integrat de fixare automată a ocularului pentru a fixa sigur toate ocularele pe instrumentele tereste. Daotrită reconstrucţiei complete a sistemului optic distanţa focală a ocularului este acum şi independentă de lunetele terestre uzuale de 65mm sau 82mm şi rămâne fixată la schimbarea ocularelor. Ocularul are elemente funcţionale noi şi cupe de cauciuc rotative care sporesc confortul de privire. Astfel ocularul este uşor de ţinut în mână şi uşor de utilizat chiar şi cu mănuşi. Este etanş şi indiferent de lunetă rezistent la presiunea apei de până la o adâncime de 3 m . Ocularul atinge o performanţă de vârf datorită faptului că previne aburirea, fiind umplut cu gaz inert.
Denumiri similare la Binoclu Leica APO-Televid 65 25-50x: APO Televid 65 25 50 x, APOTelevid652550x, APO Televid 65 25 50x, APO-Televid6525-50x, APO Televid 65 25-50x, APO-Televid 65 25-50 x
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^