vidaXL 92185 Bicicleta

vidaXL 92185 Bicicleta

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse vidaXL: vidaXL Bicicleta

SPRINT Alice 18 Bicicleta 999,00 RON SPRINT Alice 18 vidaXL 92182 Bicicleta 1 298,03 RON vidaXL 92182 vidaXL 92191 Bicicleta 0,00 RON vidaXL 92191 E & L Cycles Batman 18 Bicicleta de la 1 225,00 RON E & L Cycles Batman 18

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Tip bicicleta Bicicleta copii
Diametru roata 18"

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Această bicicletă pentru copii, elegantă și robustă, cu roți de 18 inci, va fi cadoul perfect pentru copilul dvs. Fiind prevăzută cu șa și ghidon reglabile în înălțime, bicicleta va oferi mulți ani de distracție.

Suportul lateral adaugă un plus de stabilitate, când bicicleta este parcată. Bicicleta pentru copii este livrată cu o protecție de lanț, pentru a împiedica prinderea picioarelor și hainelor în lanț. Fiind decorată cu imprimeuri drăguțe, bicicleta va fi cu siguranță îndrăgită de copilul dvs.

Bicicleta pentru copii are un cadru rezistent fabricat din oțel sudat prin MIG (metal inert gaz). Șaua căptușită cu spumă adaugă un plus de confort la ședere. În plus, cadrul de înălțime redusă permite accesul facil.
Bicicleta este livrată într-o cutie de carton. Roțile, ghidonul și șaua trebuie montate pe cadru. Roțile, frânele și pinioanele trebuie montate și reglate fin pentru a funcționa corespunzător. Vă informăm că bicicleta nu este livrată gata de utilizare imediat; asamblarea și reglarea sunt necesare înainte de utilizare.
Notă: Pot exista cerințe legale locale pentru iluminat, reflector etc. Respectați întotdeauna cerințele. În caz contrar, nu mergeți cu bicicleta în spațiile publice.
Culoare: Roz și alb
Material cadru: Oțel sudat prin MIG
Material jantă: Oțel
Înălțime șa (reglabilă): 58 - 61,5 cm
Dimensiuni roată: 18 inci (457,2 mm)
Număr viteze: 1
Frâne în V frontale & de spate
Ghidon reglabil în înălțime
Cu protecție de lanț și protecție de noroi
Reflectoare frontale și de spate
Faruri frontale și de spate
Cu suport lateral
Unealtă cu multiple chei furnizată
Lungime corp utilizator: 110-120 cm
Vârsta recomandată: 5-7 ani
Asamblare necesară: Da

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.