vidaXL 92174 Bicicleta

 

vidaXL Bicicletă pentru copii, negru și roșu, 12 inci (92174)

535,99 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
vidaxl.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 535,99 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse vidaXL: vidaXL Bicicleta

Dino Bikes 125 12 Bicicleta de la 423,00 RON Dino Bikes 125 12 Dino Bikes Winx 12 (124 RL-W) Bicicleta de la 643,00 RON Dino Bikes Winx 12 (124 RL-W) Dino Bikes Milan 12 (123GLN - MI) Bicicleta de la 389,00 RON Dino Bikes Milan 12 (123GLN - MI) Toimsa Mickey Mouse 12 Bicicleta 629,99 RON Toimsa Mickey Mouse 12
Descrierea produsului
Tip bicicleta Bicicleta copii
Diametru roata 12"

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Această bicicletă pentru copii, elegantă și robustă, cu roți de 12 inci, va fi cadoul perfect pentru copilul dvs. Fiind prevăzută cu șa și ghidon reglabile în înălțime, bicicleta va oferi mulți ani de distracție.

Roțile laterale ajutătoare adaugă un plus de stabilitate, care îi ajută pe cei mici să învețe să meargă pe bicicletă, acestea putând fi îndepărtate cu ușurință, atunci când nu mai sunt necesare. Bicicleta pentru copii este livrată cu o protecție de lanț, pentru a împiedica prinderea picioarelor și hainelor în lanț. Fiind decorată cu imprimeuri drăguțe, bicicleta va fi cu siguranță îndrăgită de copilul dvs.

Bicicleta pentru copii are un cadru rezistent fabricat din oțel sudat prin MIG (metal inert gaz). Șaua căptușită cu spumă adaugă un plus de confort la ședere. În plus, cadrul de înălțime redusă permite accesul facil.

Bicicleta este livrată într-o cutie de carton. Roțile, ghidonul și șaua trebuie montate pe cadru. Roțile, frânele și pinioanele trebuie montate și reglate fin pentru a funcționa corespunzător. Vă informăm că bicicleta nu este livrată gata de utilizare imediat; asamblarea și reglarea sunt necesare înainte de utilizare.

Notă: Pot exista cerințe legale locale pentru iluminat, reflector etc. Respectați întotdeauna cerințele. În caz contrar, nu mergeți cu bicicleta în spațiile publice.
Culoare: Negru și roșu
Material cadru: Oțel sudat prin MIG
Material jantă: Plastic
Înălțime șa (reglabilă): 46 - 49,5 cm
Dimensiune roată: 12 inci (305 mm)
Număr viteze: 1
Frâne etrier frontal & de spate
Ghidon reglabil în înălțime
Cu roți laterale ajutătoare
Cu protecție de lanț și protecție de noroi
Reflectoare frontale și de spate
Cu set de suport stabilizator
Unealtă cu multiple chei furnizată
Înălțime corp utilizator: 95-105 cm
Vârstă recomandată: 2 - 4 ani
Asamblare necesară: Da

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.