vidaXL 3056792 Bicicleta

 

vidaXL Holland Dutch Bicicletă 28 inch roată 57 cm cadru masculin (3056792)

1 752,99 RON
Livrare gratuita
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
vidaxl.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 1 752,99 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse vidaXL: vidaXL Bicicleta

DHS 1401 Bicicleta de la 644,00 RON DHS 1401 DHS 1402 Bicicleta de la 644,00 RON DHS 1402 DHS 1602 Bicicleta de la 644,00 RON DHS 1602 Hello Kitty Hello Kitty 16 Bicicleta 1 024,88 RON Hello Kitty Hello Kitty 16
Descrierea produsului
Tip bicicleta Bicicleta copii

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Această bicicletă olandeză clasică combină simplitatea și comoditatea. Bicicleta cu o singură viteză are roți largi, cu frână pe spate, care vă permite să economiți forța pentru pedalat și să vă bucurați de plimbare mai mult.

Această bicicletă cu un cadru din oțel cu înălțimea de 57 cm este bicicleta de oraș ideală pentru bărbatul modern. Șaua largă și ghidonul cu geometrie relaxată oferă o poziție verticală confortabilă pentru pedalat. Roțile de 28 inci cu jante din oțel oferă o plimbare rapidă, fie către locul de muncă, școală sau către cumpărături, la sfârșit de săptămână. Farul din față, alimentat cu baterie, oferă siguranță în timpul mersului pe timp de noapte.

Bicicleta este ambalată într-o cutie de carton. Roțile, ghidonul și șaua trebuie asamblate pe cadru. Roțile, frânele și treptele de viteză trebuie configurate și reglate fin. Asigurați-vă că funcționează corect și, de asemenea, rețineți că bicicleta nu este livrată gata de utilizat. Asamblarea și reglarea fină sunt necesare înainte de a putea folosi bicicleta. Notă: Pot exista cerințe legale locale pentru iluminat, faruri etc. Vă rugăm să urmați cerințele pentru respectarea regulilor din trafic. În caz contrar, nu mergeți cu bicicleta în spațiile publice.
Culoare: Negru mat
Material cadru/furcă/ghidon/tijă șa: Oțel
Material jantă: Oțel
Lungime totală: 190 cm
Înălțime ghidon: 104 cm
Diametru roată: 71 cm (28 inci)
Înălțime șa: 100 cm
Înălțime cadru: 57 cm
Înălțime șa spate: 78 cm
Frâne: Frână în V și frână de picior
Șa în stil olandez cu arc
Far alimentat cu baterie
Reflectoare pe roți, pentru siguranță sporită
Apărătoare: Inclusă
Concepută pentru bărbați
Greutate totală: 19 kg
Asamblare necesară: Da

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.