TOYA LUND 67110 Aspirator, masina de curatat

TOYA LUND 67110 Aspirator, masina de curatat

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse TOYA: TOYA Aspirator, masina de curatat

DeLonghi XLR32LMD Colombina Aspirator, masina de curatat 1 199,00 RON DeLonghi XLR32LMD Colombina DEWALT DCV517N Solo Aspirator, masina de curatat de la 590,18 RON DEWALT DCV517N Solo Black & Decker CUA525BHA-QW Multipower Allergy Aspirator, masina de curatat 0,00 RON Black & Decker CUA525BHA-QW Multipower Allergy Black & Decker CUA525BH-QW Multipower Aspirator, masina de curatat 0,00 RON Black & Decker CUA525BH-QW Multipower

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Stocarea prafului  In rezervor
Tip aspirator  Aspirator vertical
Alimentare Acumulator

Stocarea prafului

Capacitate colectare 1 liter
Indicator incarcare praf Nu

Funcţii

Curatare uscata Da
Curatare umeda Nu
Filtru HEPA  Nu
Aspirator filtrare prin apa Nu
Putere reglabila de aspirare Nu
Aspirator de mana detasabil Nu

Alte caracteristici

Reglare cablu Nu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Aspirator vertical Lund 67110, Hepa H13, 800 W, 1.5L, 220V/50HzCaracteristici tehnice:Aspiratorul vertical fara sac cu sistem ciclon asigura aspirarea completa a diferitelor tipuri de suprafete. Echipat cu un filtru HEPA H13, garanteaza filtrarea eficienta a aerului si reducerea poluantilor. O selectie foarte larga de duze va facilita curatarea diverselor locuri greu accesibile. Aspiratorul se caracterizeaza prin parametrii de functionare foarte buni. putere: 800W220-240V 50HzFiltru HEPA H13Aspirator fara sac - golirea usoara si curata a recipientului pentru prafLungimea cablului de 4,8 m ofera o gama larga de aspirareposibilitatea infasurarii cablului intre carligele de pe aspiratorcapacitatea recipientului de praf: 1,5 ltehnologie ciclon bazata pe miscarea rotitoare a poluantilor in jurul filtrului. posibilitatea de a atasa manerul la corpul aspiratorului, care este folosit pentru depozitarea a 2 duzeasamblarea usoara si rapida a manerului si a altor elementemanerul din cauciuc imbunatateste aderentacapul in miscareFiltru HEPA (High Efficiency Particulate Air) - un filtru de aer cu particule foarte eficient, conform standardului PN-EN 1822-1: 2009. Aspiratorul LUND respecta standardele de proiectare ecologica pentru aspiratoare introduse la 1 septembrie 2017. Este aspiratorul ciclon de ultima generatie, care asigura aspirarea eficienta si silentioasa, cu un consum redus de energie. Clasa energetica ERP2:nivel de zgomot:


Denumiri similare la Aspirator, masina de curatat TOYA LUND 67110: LUND67110


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.