LDK 5060 GRAI PURPLE

LDK 5060 GRAI PURPLE

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse LDK: LDK Aragaz, cuptor

Samus SM 450 ABS Aragaz, cuptor de la 716,00 RON Samus SM 450 ABS Samus SM 450 ANS Aragaz, cuptor de la 718,00 RON Samus SM 450 ANS Ravanson KWGE-K50N Aragaz, cuptor 1 175,90 RON Ravanson KWGE-K50N Amica 500 Line 58CE2.315HQ(W) Aragaz, cuptor 2 272,22 RON Amica 500 Line 58CE2.315HQ(W)
Descrierea produsului
Tip Aragaz
Culoare Roz
Arzatoare 4
Aprindere prin scanteie  Da
Rotisor Da
Timer Nu
Iluminare cuptor Da

Dimensiuni

Latime 50 cm
Inaltime 85 cm
Adancime 60 cm

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Aragaz LDK 5060 GRAI PURPLE NG, 4 arzatoare, Aprindere electrica, Grill, Rotisor, 60 cm, Roz
Stim sigur că este cel mai folosit produs electrocasnic din casă. Îl folosea bunica, îl folosește mama și îl vei folosi și tu. Pentru noi este foarte important să asigurăm un produs de calitate, un produs care să corespundă celor mai pretențioase cerințe. Ne dorim să obțineți preparate bune care să vă îmbunătățească calitatea vieții.
Aragazurile colorate ce îți înfrumusețează bucătăria și viața sunt unice în România, se remarcă nu doar prin culorile fresh ale produselor ci și prin calitatea ridicată și elementele de inovare.
Creează-ți un loc unic de gătit pentru tine și familia ta, îmbinând designul modern cu tehnologia practică iar bucătăria ta va prinde viață cu aragazurile colorate LDK.
Aragazurile LDK sunt disponibile în multiple variante pornind de la funcțiile basic și până la dotări precum: grill, aprindere electrică, rotisor și iluminare cuptor. Acestea pot avea urmatoarele lungimi: 50 cm, 60 cm si 90 cm, se pliază perfect in spațiul și după nevoile tale.
Aragazurile pot fi dotate la cerere cu grătare de fontă care îmbunătățesc aspectul și stabilitatea plitei pe gaz, acestea fiind confecționate dintr-un material durabil ce rezistă la cele mai înalte temperaturi.
Aprindere electrică
O caracteristică importantă ce oferă un confort suplimentar pentru orice utilizator, cu o simplă apăsare de buton. Nu mai este nevoie sa te asiguri ca ai mereu la indemana bricheta sau chibrituri.
Grill
În partea de sus a cuptorului este amplasat arzătorul cu flacără, element extraordinar de util pentru preparate gustoase, frigărui suculente, legume gratinate delicioase. Recomandăm folosirea grătarului împreună cu o tavă cu apă (1L) ce va colecta în timpul preparării zeama sau grăsimea ingredientelor puse la gătit.

Ușa cuptorului trebuie să rămână închisă, nu necesită preîncălzirea cuptorului.
Rotisor
Această funcție te va ajuta să obții o gătire uniformă prin rotirea constantă a alimentelor. Vei obține un pui perfect rotisat, cu o crustă crocantă la exterior și o carne impecabil gătită și suculentă la interior.

Iluminare cuptor
O dotare standard pentru aragazurile LDK, ce te ajută să vezi stadiul preparatelor tale chiar dacă gătești târziu în noapte.
Siguranță ochi și cuptor
În cazul unei stingeri accidentale a flacării, sistemul intră în acțiune și oprește în mod automat alimentarea cu gaz, așa încât nu riscați nici o clipă un fenomen de tip incendiu sau emanații de gaz.

Atât aragazul cu cuptor electric, cât și cel pe gaz, sunt dotate cu sisteme de siguranță împotriva stingerii accidentale a flăcării ce contribuie la confortul și liniștea casei tale, dotare obligatorie conform normelor Uniunii Europene.

Tavă cuptor
Aragazul este dotat cu tavă adâncă, rotunjită, perfectă pentru a găti sau pentru a coace cele mai delicioase prăjituri.



Denumiri similare la Aragaz, cuptor LDK 5060 GRAI PURPLE: 5060GRAIPURPLE


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.