LDK 5060 ECAI RED

LDK 5060 ECAI RED

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse LDK: LDK Aragaz, cuptor

Ravanson KWGE-K50N Aragaz, cuptor de la 957,00 RON Ravanson KWGE-K50N LDK 5060 Red RMV Aragaz, cuptor de la 851,99 RON LDK 5060 Red RMV LDK 5060 BORDO RMV Aragaz, cuptor de la 838,99 RON LDK 5060 BORDO RMV LDK 5060 D ECAI CREM RMV Aragaz, cuptor 1 366,11 RON LDK 5060 D ECAI CREM RMV
Descrierea produsului
Tip Aragaz
Culoare Rosu
Mod de curatare  Manual
Arzatoare 4
Aprindere prin scanteie  Da
Arzator WOK  Nu
Zona de gatit extensibila Nu
Rotisor Nu
Capacitate cuptor 51 liter
Display Nu
Timer Da
Iluminare cuptor Da

Dimensiuni

Latime 50 cm
Inaltime 85 cm
Adancime 60 cm

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Detalii Adaugati acest aragaz versatil in bucataria dumneavoastra si bucurati-va de prepararea mancarurilor preferate. Coaceti prajituri si torturi cu usurinta sistemului eficient de convectie (electric) si pregatiti un micul dejun delicios pentru cei dragi.
Creati retete noi in fiecare zi. Aceasta gama spatioasa LDK 5060, este echipata cu toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a va extinde aptitudinile culinare.
Caracteristicile sale va vor ajuta sa aduceti varietatea la fiecare masa.
Cuptorul cu convectie dispune de un ventilator si un sistem de evacuare pe care un cuptor obisnuit nu il are. Ventilatorul si sistemul de evacuare ajuta la suflarea aerului fierbinte peste si in jurul alimentelor, ventilandu-l inapoi. Ca rezultat, acest aer fierbinte inconjoara mancarea astfel incat aceasta sa se gateasca in mod egal si mai rapid.
Imbunatatiti bucataria cu aragazul LDK 5060 un design minimalist si o culoare catre atrage, pentru a oferi bucatariei un aspect de ultima generatie.  
Suprafata de gatit puternica si flexibila va permite sa fierbeti rapid apa pe arzatorul mare sau sa preparati mai multe feluri de mancare pe cele 4 arzatoare rotunde.   Specificatii Aprindere electrica arzatoare:Da
Alimentare plita:Gaz
Numar arzatoare:4
Alimentare cuptor:Electric
Culoare:Rosu Ferari
Duze pentru GPL:Da
Dimensiuni ( L x A x I ):50 x 60 x 85
Greutate (kg):40
Capac:Metalic
Diverse:Convectie
Tava cuptor:1 tava emailata


Denumiri similare la Aragaz, cuptor LDK 5060 ECAI RED: 5060ECAIRED


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.