LDK 5060 D ECAI RED FR

LDK 5060 D ECAI RED FR

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse LDK: LDK Aragaz, cuptor

Beko FSE 52320 DWD Aragaz, cuptor 1 735,22 RON Beko FSE 52320 DWD MPM MPM-54-KGE-05E Aragaz, cuptor 231,50 RON MPM MPM-54-KGE-05E LDK 5060 ECAI BLACK RMV Aragaz, cuptor de la 979,91 RON LDK 5060 ECAI BLACK RMV LDK 5060 D ECAI BLACK RMV Aragaz, cuptor 1 212,70 RON LDK 5060 D ECAI BLACK RMV

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Tip Pe gaz si electric
Culoare Rosu
Multifunctional  Da
Arzatoare 4
Aprindere prin scanteie  Da
Rotisor Nu
Capacitate cuptor 51 liter
Timer Da
Iluminare cuptor Da

Functiuni cuptor

Grill Da

Dimensiuni

Latime 50 cm
Inaltime 85 cm
Adancime 60 cm

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Aragaz LDK 5060 D ECAI Red FR LPG, Cuptor electric convectie, Display LCD, Aprindere, Termostat, Timer, 6 functii, Rosu Creează-ți un loc unic de gătit pentru tine și familia ta, îmbinând designul modern cu tehnologia practică iar bucătăria ta va prinde viață cu aragazurile colorate LDK.   Noile modele din gama aragazurilor colorate beneficiază de cuptor electric, care, cu ajutorul convecției de ultimă generație te va ajuta să obții aceleași rezultate ca un bucătar de top. Afișajul digital prevăzut cu touch control aduce clasicul aragaz în prezent, armonizându-se cu tehnologia de ultimă oră. Ușa cuptorului este prevăzută cu geam dublu care asigură o ușoară curățare și o protecție de supra-încălzire. Acestea pot avea o lungime de 50 cm sau 60 cm si se pliază perfect in spațiul și după nevoile tale.   Aprindere electrică O caracteristică importantă ce oferă un confort suplimentar pentru orice utilizator, cu o simplă apăsare de buton. Nu mai este nevoie sa te asiguri ca ai mereu la indemana bricheta sau chibrituri.   Convectie Cuptoarele electrice ale aragazurilor LDK sunt dotate cu convecție. Ce înseamnă asta? Înseamnă un timp mai mic de gătire a preparatelor tale, o repartizare uniformă a căldurii în întreg cuptorul și are ca rezultat preparate gătite rapid, uniform, suculente fără a fi arse și fără a sta două ore pentru o friptură gustoasă.   Mai mult decât atât, poți găti simultan mai multe preparate fără nici o grijă suplimentară.   Iluminare cuptor O dotare standard pentru aragazurile LDK, ce te ajută să vezi stadiul preparatelor tale chiar dacă gătești târziu în noapte.   Siguranță ochi și cuptor În cazul unei stingeri accidentale a flacării, sistemul intră în acțiune și oprește în mod automat alimentarea cu gaz, așa încât nu riscați nici o clipă un fenomen de tip incendiu sau emanații de gaz.   Atât aragazul cu cuptor electric, cât și cel pe gaz, sunt dotate cu sisteme de siguranță împotriva stingerii accidentale a flăcării ce contribuie la confortul și liniștea casei tale, dotare obligatorie conform normelor Uniunii Europene.   Tavă cuptor Aragazul este dotat cu tavă adâncă, rotunjită, perfectă pentru a găti sau pentru a coace cele mai delicioase prăjituri.

PLITA

Alimentare plita
Gaz

Numar arzatoare
4

Siguranta plita
Da

Aprindere electrica arzatoare
Da

Arzator mare
1

Arzator normal
2

Arzator mic
1

Putere arzator mare
2.85 kW

Putere arzator normal
1.75 kW

Putere arzator mic
1 kW

CUPTOR

Alimentare cuptor
Electric

Aprindere electrica cuptor
Nu

Siguranta cuptor
Da

Volum cuptor (l)
46

Functii
Programarea duratei de functionare a cuptorului precum si prestabilirarea orei de oprire.

Iluminare cuptor
Da

Rotisor
Nu

Grill
Da

Convectie
Da

Grill cu convectie aer
Da

Incalzire inferioara
Da

Incalzire superioara
Da

Autocuratare
Nu

Timer
Da

Ventilator
Da

ACCESORII

Capac
Sticla

Gratar
Da

Tava cuptor
1 tava emailata

Duze pentru GPL
Da

CARACTERISTICI TEHNICE

Dimensiuni (I x L x A) (cm)
85 x 50 x 60

Culoare
Rosu Ferari

Greutate (kg)
35

Garantie
4 ANI




Denumiri similare la Aragaz, cuptor LDK 5060 D ECAI RED FR: 5060DECAIREDFR


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.