LDK 5060 D ECAI IX

LDK 5060 D ECAI IX

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse LDK: LDK Aragaz, cuptor

Samus SM 450 ABS Aragaz, cuptor de la 709,99 RON Samus SM 450 ABS Samus SM 450 ANS Aragaz, cuptor de la 709,99 RON Samus SM 450 ANS Ravanson KWGE-K50N Aragaz, cuptor de la 956,00 RON Ravanson KWGE-K50N Amica 500 Line 58CE2.315HQ(W) Aragaz, cuptor 2 297,11 RON Amica 500 Line 58CE2.315HQ(W)
Descrierea produsului
Tip Pe gaz si electric
Culoare Gri
Multifunctional  Da
Mod de curatare  Manual
Arzatoare 4
Aprindere prin scanteie  Da
Rotisor Nu
Timer Da
Iluminare cuptor Da

Dimensiuni

Latime 50 cm
Inaltime 85 cm
Adancime 60 cm

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Aragaz LDK 5060 D ECAI IX RMV LPG, Cuptor electric convectie, Display LCD, Aprindere,   Termostat, Timer, 6 functii, Inox Creează-ți un loc unic de gătit pentru tine și familia ta, îmbinând designul modern cu tehnologia practică iar bucătăria ta va prinde viață cu aragazurile colorate LDK. Noile modele din gama aragazurilor colorate beneficiază de  cuptor electric , care, cu ajutorul convecției de ultimă generație te va ajuta să obții aceleași rezultate ca un bucătar de top. Afișajul digital prevăzut cu  touch control  aduce clasicul aragaz în prezent, armonizându-se cu tehnologia de ultimă oră. Ușa cuptorului este prevăzută cu geam dublu care asigură o ușoară curățare și o protecție de supra-încălzire. Acestea pot avea o lungime de 50 cm sau 60 cm si se pliază perfect in spațiul și după nevoile tale. Aprindere electrică O caracteristică importantă ce oferă un confort suplimentar pentru orice utilizator, cu o simplă apăsare de buton. Nu mai este nevoie sa te asiguri ca ai mereu la indemana bricheta sau chibrituri. Convectie Cuptoarele electrice ale aragazurilor LDK sunt dotate cu convecție. Ce înseamnă asta? Înseamnă un timp mai mic de gătire a preparatelor tale, o repartizare uniformă a căldurii în întreg cuptorul și are ca rezultat preparate gătite rapid, uniform, suculente fără a fi arse și fără a sta două ore pentru o friptură gustoasă. Mai mult decât atât, poți găti simultan mai multe preparate fără nici o grijă suplimentară. Iluminare cuptor O dotare standard pentru aragazurile LDK, ce te ajută să vezi stadiul preparatelor tale chiar dacă gătești târziu în noapte. Siguranță ochi și cuptor În cazul unei stingeri accidentale a flacării, sistemul intră în acțiune și oprește în mod automat alimentarea cu gaz, așa încât nu riscați nici o clipă un fenomen de tip incendiu sau emanații de gaz. Atât aragazul cu cuptor electric, cât și cel pe gaz, sunt dotate cu sisteme de siguranță împotriva stingerii accidentale a flăcării ce contribuie la confortul și liniștea casei tale, dotare obligatorie conform normelor Uniunii Europene. Tavă cuptor Aragazul este dotat cu tavă adâncă, rotunjită, perfectă pentru a găti sau pentru a coace cele mai delicioase prăjituri.   Specificatii   PLITA Alimentare plita: Gaz
Numar arzatoare: 4
Siguranta plita: Da
Aprindere electrica arzatoare: Da
Material gratare: Fonta
Arzator mare: 1
Arzator normal: 2
Arzator mic: 1
Putere arzator mare: 2.85 kW
Putere arzator normal: 1.75 kW
Putere arzator mic: 1 kW CUPTOR Alimentare cuptor: Electric
Aprindere electrica cuptor: Nu
Siguranta cuptor: Da
Volum cuptor (l): 46
Numar functii: 6
Functii: Programarea duratei de functionare a cuptorului precum si prestabilirarea orei de oprire.
Iluminare cuptor: Da
Rotisor: Nu
Grill: Da
Convectie: Da
Grill cu convectie aer: Da
Incalzire inferioara: Da
Incalzire superioara: Da
Autocuratare: Nu
Timer: Da
Ventilator: Da ACCESORII Capac: Sticla
Gratar: Da
Tava cuptor: Da
Duze pentru GPL: Da CARACTERISTICI TEHNICE Dimensiuni (I x L x A) (cm): 85 x 50 x 60
Culoare: Inox
Greutate (kg): 35
Garantie: 3 ANI


Denumiri similare la Aragaz, cuptor LDK 5060 D ECAI IX: 5060DECAIIX


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.