vidaXL 50977

vidaXL 50977

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 0,00 RON

Descrierea produsului
Mențineți mâncarea caldă cu ușurință cu acest încălzitor de servire pentru bufet ușor de folosit! Acest încălzitor pentru bufet include două tăvi pentru încălzire de 2,5 L cu capace pentru a menține mâncarea la o temperatură optimă, fără a o găti în exces.

Fabricat din oțel inoxidabil ușor de curățat, acest încălzitor de servire pentru bufet asigură o durabilitate crescută. Termostatul reglabil și indicatorul luminos de încălzire vă permit să controlați cu ușurință temperatura mâncărurilor de la 45 la 85℃. În plus, puteți transforma acest aparat pentru încălzit într-un platou mare fierbinte doar prin îndepărtarea recipientelor pentru încălzire și folosirea bazei pe post de platou fierbinte. Mai mult decât atât, aparatul este prevăzut cu două mânere laterale reci pentru a fi ușor de manevrat.

Acest încălzitor practic de servire pentru bufet este folosit în special la ocazii deosebite, precum sărbătoarea Crăciunului, nunți, petreceri aniversare, petreceri la birou și multe altele.
Culoare: Argintiu
Material: Oțel inoxidabil
Dimensiune: 45 x 37 x 14 cm (L x l x î)
Capacitate: 2 x 2,5 L
Putere: 200 W
Alimentare electrică: 220 - 240 V, 50-60 Hz
Temperatură reglabilă: Între 45 și 85℃
2 tăvi din oțel inoxidabil
Include un indicator luminos de alimentare
Mânere integrate
Funcție auto-termostat

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.