Limural 8317 Aparat de ras

Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

LIMURAL Aparat de ras electric rotativ wireless Limural 8317

93,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
ebase.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 93,99 RON

Descrierea produsului
Aparat de ras electric limural 8317
asigurați o îngrijire confortabilă și sigură. aparatul de ras electric limural 8317, care funcționează la 7500 ± 500 rpm și permite bărbieritul uscat și umed, vă va ajuta. dispozitivul dispune de o lamă din oțel inoxidabil de înaltă calitate care asigură o epilare de aproape, dar sigură. bateria durabilă garantează până la 90 de minute de utilizare, în timp ce clasificarea rezistenței la apă ipx6 înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la contactul dispozitivului cu apa. încărcarea rapidă este, de asemenea, un plus.
. eficiență și siguranță
. aparatul de ras electric utilizează un motor de top care funcționează la 7500 ± 500 rpm, permițându-vă să îndepărtați eficient toate firele de păr. important este faptul că dispozitivul este complet sigur, lamele nu irită pielea și au o funcție de autoascuțire. utilizați aparatul de ras pentru bărbieritul uscat dacă vă pasă de timp, în timp ce bărbieritul umed asigură o precizie maximă.
. design bine gândit
. aparatul de ras limural 8317 este conceput pentru un confort maxim. schimbarea lamelor este extrem de ușoară și se poate face prin simpla apăsare a unui buton, în timp ce suprafața antiderapantă a mânerului asigură o prindere sigură în timpul bărbieritului. important este faptul că setul include 2 seturi de lame rotative și un trimmer pentru modelarea precisă a bărbii.
. durată lungă de funcționare
. dispozitivul este echipat cu o baterie de 700 mah, astfel încât vă puteți bucura de funcționare fără fir și de libertate maximă de mișcare în timpul toaletajului. aparatul de ras poate funcționa până la 90 de minute cu o singură încărcare și
se reîncarcă rapid în doar 1,5 ore. un indicator luminos arată când bateria este descărcată și apoi când este complet încărcată.
. elegant și practic
. aparatul de ras marca limural impresionează nu numai prin funcționalitatea sa, ci și prin designul său modern și elegant. datorită greutății sale ușoare și designului practic, îl puteți transporta cu ușurință în geanta de machiaj și puteți avea grijă de barba dvs. elegantă în vacanță sau într-o călătorie de afaceri. funcția de blocare ajută la prevenirea activării accidentale - trebuie doar să apăsați butonul de pornire timp de 3 secunde. compatibilitatea cu 100-240 volți este, de asemenea, un punct în plus.
. trimmer inclus
. kitul vine cu un vârf practic, perfect pentru modelarea mustaței, a bărbii sau a perciunilor. trimmerul oferă o mare precizie, ceea ce îl face perfect pentru finisarea îngrijirii tale. important, schimbarea vârfului nu va fi o bătaie de cap pentru dvs. - trebuie doar să apăsați un buton.
.
conținutul pachetului:aparat de ras electriccapul detașabilcapac de protecțietrimmerpe perie de curățarecablu de încărcare usbmanual de utilizarespecificații:producător:limur almodel:8317viteza motorului: 7500 ± 500 rpmtensiune nominală: 3,7 vtputere: 5 wcapacitatea bateriei: 700 mahtimp de încărcare: aprox. 700 macapacitatea bateriei: 700 matimp de utilizare: aprox. 1,5 oretimp de funcționare după o încărcare: aprox. 1,5 oretensiune de intrare a adaptorului: 100 - 240 v / 50/60 hztensiune de ieșire a adaptorului: dc 5 v 1000 mestanșare la apă: ipx6
.

. table-wrapperwidth:100%;overflow-x:auto. table-wrapper>tableborder-spacing:0. table-wrapper>table>tbody>tr>td, . table-wrapper>table>tbody>tr>thpadding:1 0px 35px;text-align:left. table-wrapper>table>tbody>tbody>thaligna re verticală:top. table-wrapper>table>tbody>tr:nth-child(e ven)background-color:#f7f7f7f7
vă rugăm să fiți informați că nu putem oferi o garanție de returnare a banilor de 14 zile pentru aceste produse din motive de igienă!
.
vă mulțumim pentru înțelegere.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.