Matador MP16 Stella 2 XL 175/70 R14 88T

 

MATADOR Mp16 Stella 2 175/70r14 88t

201,00 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
ityres.ro

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Matador: Matador Anvelope

Descrierea produsului
Categoria de vehicule Autoturism
Sezon  Vara
Latime  175
Inaltime  70
Diametru  R14
Indice de sarcina  88 (560 kg)
Indice de viteza  T (190 km/h)
Clasa eficientei consumului de combustibil  C
Aderenta pe suprafata umeda  E
Zgomotul exterior 70 dB
Anvelopa runflat  Nu
Anvelope reinforced  Da

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

O nouă cale de rulare a anvelopelor de vară, îmbogăţind oferta de anvelope pentru autoturisme din clasa mică ș i medie, cu un profil asimetric cu design atemporal, care reflectă cele mai recente tendinț e ș i cunoș tinț e în materie de căi de rulare ale anvelopelor.

În comparaţie cu anvelopele MP15 anterioare, limitele în materie de siguranț ă ș i confort au fost modificate în mod semnificativ. Nivelul scăzut de zgomot influenț ează în mod pozitiv confortul, în timp ce noua formă, combinaţie ș i configuraţie asigură o durată de viaț ă mai mare.

Datorită diferitelor proprietăț i, profilul este împărț it în părț i interioare ș i exterioare. Partea exterioară asigură transferul maxim de forț e în timpul accelerării, decelerării ș i schimbării direcţiei de mers. Din acest motiv, partea exterioară este compusă din mai multe blocuri mari ale profilului, cu o distribuţie mai mare a materialului în zona căii de rulare a anvelopei. Partea interioară este compusă din blocuri cu lăț imi mai mici, cu ș anț uri mai mari care asigură drenarea apei din zona centrală şi care îmbunătăț esc contactul cu suprafaţa carosabilă umedă, permiț ând astfel un transfer în condiț ii de siguranț ă a forţelor de propulsie ș i de frânare.

Calea de rulare a anvelopei utilizează o tehnologie nouă - VOC FREE - prin realizarea unui amestec de silicon ecologic a căii de rulare cu o rezistenț ă scăzută la rulare ș i o aderenț ă mare pe drumuri uscate ș i umede. Amestecul conţine un activator de silanizare aplicat de nouă generaț ie, care asigură un nivel scăzut al emisiilor de COV (compuș i organici volatili, de exemplu alcooli) conform cu standardele UE, un plastifiant ecologic de tip RAE ș i foloseș te, de asemenea, un nou aditiv de prelucrare de înaltă eficienţă, care în combinaț ie cu activatorul de silanizare reduce în mod semnificativ rezistenț a la rulare a anvelopelor.

Nivelul de zgomot este redus folosindu-se un model diferit al inserţiilor profilului părţii exterioare ș i interioare, dar şi datorită formei blocurilor de profiluri, care este concepută ț inând cont de confortul ș i rigiditatea căii de rulare a anvelopelor.

Forma flancului se realizează într-un mod flexibil, dintr-o combinaț ie de forme moi, permiț ând marcarea trăsăturilor caracteristice ș i a grupului de elemente de informaț ii, care oferă clientului date despre durata de viaţă ș i poziţia căii de rulare a anvelopelor la un vehicul. Indicatorul profilului interior oferă informaţii despre starea adâncimii profilului. Pentru clasa mică şi compactă. Anvelope Matador tradiţionale, portofoliu larg şi performanţe de încredere. Caracteristici excelente de manevrabilitate. Se potriveşte pe vehicule precum Skoda Fabia, VW Polo şi Fiat 500.


Denumiri similare la Anvelope Matador MP16 Stella 2 XL 175/70 R14 88T: MP 16 Stella 2 XL 175 70 R 14 88 T, MP16Stella2XL17570R1488T, MP 16 Stella 2 XL 175/70 R14 88T, MP16 Stella 2 XL 175/70 R14 88 T
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.