Primare A30.7 Amplificator

Primare A30.7 Amplificator

de la 13 292,00 RON 2 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  
Descrierea produsului
Amplificator Primare A30.7
Modelul PRIMARE A30.7 este proiectat pentru a oferi un output mare de putere cu un nivel foarte sc zut de distorsiune pentru preamplificatorul/procesorul audiofil PRIMARE SP33i pentru toate alte procesoare audio multicanal.  
Modelul PRIMARE A30.7 este proiectat pentru a oferi un output mare de putere cu un nivel foarte sc zut de distorsiune pentru preamplificatorul/procesorul audiofil PRIMARE SP33i pentru toate celelalte procesoare audio cu canale multiple. Timpul de cre tere instant UFPDi puterea sa prodigioasrezultntr-un sunet natural curat, agili rapid pe un nivel de frecven e mult mai largi cu un headroom excep ional. Din punct de vedere ecologic, modelul PRIMARE A30.7 este net superior modelelor conven ionale clasa A/Bi este extrem de eficient f ra genera c ldurn exces.
Topologie audiofil
Modelul PRIMARE A30.7ncorporeazapte amplificatoare montatentr-unasiu de calibru mare, realizat dintr-un aliaj de o el, care oferputere, rigiditatei protec ie, fiind totodateficientn estomparea vibra iilor din surse externe. Fiecare canalncorporeazie iri nebalasate (RCA)i balansate (XLR), precumi terminale pentru boxe denaltcalitate placate cu aur, triggeri ie iri de control RS232.
Amplificator clasa D Ultra Fast Power Device (UFPD)
Folosirea electronicelor ce pot schimba sursa de putere ctigpopularitate datoritconsumului lor mai mic de energiei datoritposibilitii de a integra mai multe canale de amplificatorn spa ii mai mici. Din p cate, amplificatoarele clasa Di modul lor de schimbare a surselor de putere au ctigat o reputa ie pentru o calitate audio slab , deoarece este foarte greu sproduci un semnal Hi-Fi cu un spectru complet de frecven e prin acestea. O sursmajorde distorsiune este filtrul de demodulare de la ie ire, care este afectat de varia iunile din impedan a boxelor, dacnu este controlat de un feedback suficient.  Neputin a de a oferi destul feedback rezultn sunetulclasicclasa D, caracterizat prin un THD crescut odatcu frecven a. Cu toate csunt foarte dinamicei pline de vian primfaz , amplificatoarele clasa D pot ssune obositori necontrolat pe termen lung, mai ales atunci c nd ac ioneazonc rc turcomplex , precum boxele cu mai multe difuzoare.
UFPD-ul PRIMARE (Ultra Fast Power Device) oferposibilitatea unui design audiofil clasa D. Aceasta este o tehnologie clasa D cu o buclfeedback de gain consistentde 26dB de-a lungulntregului spectru de frecven e audioi este stabilmult peste banda audio. Acest lucru este destul de u or de ob inutnsemnalul continuuconven ional liniar al amplificatoarelor, dar mult mai dificiln amplificatoareleincontinuede mare vitez .
n loc save i amplificatoruli apoi filtruli circuitele discrete, designul UFPD le integreazpe am ndou , f c nd controlul cu feedback mult mai imediati precis. Amplificatorul UFPD adapteazn mod activ gain-ul buclei pentru a men ine stabilbucla totaln timpul pornirii, clipping-uluii limitei de curent. Acesta simte schimb rile din filtrul de outputi compenseazprin aplicarea unei cantiti precise de feedback. Aceastreglare a tura iei adaptabilpermitencun num r constant de dB pe bucla de gain de-a lungul benzii audioi p streazperforman a indiferent de varia iile denc rc tur(impedan).
UFPD-ul PRIMARE trateaztoate semnalelen mod egal, indiferent de frecvensau ratdenmul irei are abilitatea de a suprimanntregime rezonan a filtrului. A adar, THD-ul este men inut foarte jos pe toate frecven ele. Cu un r spuns foarte larg de frecvencunc rc turindependent, UFPD-ul este capabil sac ioneze orice boxi smen inn acela i timp controluli precizia. PRIMARE a optimizat performan a designului s u inovativ UFPD cu o selec ie precisde componente de circuite de calitate, verific nd designul cu m sur tori extensivei audi ie.
Summary
 • UFPD displays:
 • Wide bandwidth
 • Flat frequency response
 • Load independant frequency response
 • Low output impedance in the entire audio band
 • Low THD in the entire audio band
 • Low noise

 • Many Class D technologies display:
 • Limited bandwidth
 • Peaking frequency response
 • Load dependant frequency response
 • High output impedance at high frequencies
 • High THD at high frequencies
 • High noise

Denumiri similare la Amplificator Primare A30.7: A 30 7, A307, A 30.7, A30. 7
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^