Localizare:
Traseu sugerat:  
Descrierea produsului
Producator: Viper
Model: 5904V


Descriere

Pornirea Motorului Din Telecomanda
 • Pe timp de iarnă încălzeşte interiorul maşinii şi dezgheaţă geamurile, iar vara porneşte aerul condiţionat, reducând temperatura aerului din maşină la un nivel plăcut.

Distanţă de acţionare de până la 1600 metri
 • De acum înainte o să simţiţi ce înseamnă într-adevăr rază mare de acţiune; în condiţii optime aceasta poate ajunge la 1600 m. #

Telecomandă Responder HD SST cu ecran LCD

 • Telecomanda Responder bidirecţională vă va informa în orice moment despre starea maşinii dumneavoastră prin intermediul unor pictograme mari, clare şi intuitive. În cazul declanşării sistemului de securitate veţi fi înştiiţat instantaneu şi veţi vedea şi cauza declanşării.

 • Prin intermediul butoanelor telecomenzii puteţi acţiona 24 de canale cufuncţii noi, care nu se găsesc la alte sisteme de securitate precum:verificarea temperaturii interiorului maşinii, programarea porniriimotorului din telecomandă la temperaturi foarte joase sau foarteridicate, verificarea timpului de funcţionare a motorului (pornit dintelecomandă), armarea sistemului de securitate, astfel încâtavertizările să fie primite doar pe telecomandă (maşina se va comportaca şi când nu are un sistem de securitate instalat - funcţie cerutăpentru a surprinde persoanele ce vandalizează maşinile)

Senzor de şoc dublă zonă - Stinger(R) DoubleGuard(R)
 • Avertizea ză atunci când maşina este lovită. La o lovitură uşoară sistemul de securitate generează un sunet de preavertizare, iar la o lovitură puternică sistemul declanşează procedura completă de avertizare.

 • Sensibilitatea senzorului de şoc poate fi reglată din telecomandă, astfel încât dumneavoastră veţi putea stabili pragul de la care sistemul se va declanşa.

Sirena autoalimentată
 • Declanşează sistemul dacă un hoţ decuplează sistemul de securitate de la bateria maşinii.
 • Senzor de perimetru dublă zonă
 • Semnalează prezenţa unei persoane mult prea aproape de maşină, generând un sunet de preavertizare şi avertizează la orice mişcare din interiorul acesteia.
 • Senzor de geam spart
 • Detectează orice tentativă de spargere a unui geam. Senzorul conţine un microfon şi un software capabil să recunoască frecvenţa sunetului produs de spargerea unui geam. Acest senzor vine în completarea senzorului de şoc al sistemului de securitate.
 • Senzor antitractare / ridicare
 • Nici un sistem Viper(R) nu vă va deranja vecinii, pentru că beneficiază de tehnologia de prevenire a alarmelor false NPC(R). Acest circuit previne declanşarea repetitivă a sistemului de securitate din cauze naturale precum tunetele, zgomotele făcute de maşinile grele, sau animalele. În cazul în care un senzor declanşează sistemul de securitate de 3 ori într-un interval de 60 minute, acest senzor este dezactivat pentru un interval de 60 de minute. Dacă în intervalul acesta senzorul încearcă să declanşeze sistemul încă o dată, cronometrul se va reiniţializa la zero.


Denumiri similare la Alarma auto Viper 5904V: 5904 V
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^