Carguard G600 (55070-2)

Localizare:
Traseu sugerat:  
Descrierea produsului
Este un sistem de securitate auto inteligent care asigură protecţia autovehiculului folosind protecţie anti-şoc, protecţie cu ultrasunete, protecţie la pornirea motorului, protecţie la deschiderea uşilor, capotei şi a portbagajului.

Este o alarmă de ultima generaţie avand sistem de schimbare a codului la fiecare cuplare al alarmei şi protecţie la scanarea şi "spargerea" codului. Pentru autovehiculele care au inchidere centralizată

protecţie anti-şoc

protecţie cu ultrasunete

protecţie la pornirea motorului

protecţie la deschiderea uşilor

SISTEM DE SECURITATE AUTO INTELIGENT

CARGUARD G 600

DESCRIERE

CARGUARD G-GOO este un sistem de securitate auto inteligent care asigură protecţia autovehiculului folosind dispozitivele:

- protecţia antişoc

- protecţie cu ultrasunete

- protecţia la pornirea motorului

- protecţie le deschiderea uşilor, capotei şi a portbagajului CARGUARD G-600 este de ultima generaţie având sistem de schimbare a codului la fiecare cuplare a alarmei şi protecţie la:

- scanare a codului

- spargerea a codului

- pentru autovehiculele care au închidere centralizată1 blocarea şi deblocarea uşilor se realizează odată cu cuplarea sau decuplarea sistemului de alarmă. Opţional se poate conecta „Detectorul de perimetru", sistemul de „Avertizare pe pager şi interfaţa de închidere automată a geamurilor (pt. autovehicule cu geamuri electrice)

FUNCŢIILE TELECOMENZII CU DOUĂ BUTOANE

Butonul 1: la armare / dezarmare cu semnal sonor (apăsarea butonului 1 o dată). deschidere portbagai (apăsarea butonului 1 timp de 2 secunde, când contactul este în poziţia „oprit').

Butonul 2: armare/dezarmare silenţioasă (apăsarea butonului 2 o data). modul panică (apăsarea butonului 2 timp de 2 secunde).

FUNCŢII DE BAZA

Armare / dezarmare din telecomandă:

a. Cuplarea alarmei cu sunet („beep 7)

Apăsând butonul 1 (Cea mare ) o dată se realizează cuplarea cu sunet a sistemului, sirena va suna o dată, semnalizările vor clipi o dată, LED~u luminează timp de 15 secunde după care va lumina cu o frecvenţa de 1Hz indicând intrarea în funcţiune a sistemului, iar uşile se vor bloca (în cazul în care autovehiculul are închidere centralizată).

b. Decuplarea alarmei cu sunet („beep7: Apăsând butonul 1 (cel mare ) o dată (când alarma este în poziţia armat) se realizează decuplare sistemului, sirena va suna de două ori, semnalizările vor clipi de două ori, LED-ul nu va mai lumina iar uşile se vor debloca (In cazul în care autovehiculul are închidere centralizată).

c. Cuplarea alarmei fără sunet:

Apăsând butonul 2 (Cel mic) o dată se realizează cuplarea fără sunet a sistemului, semnalizările vor clipi o dată, LED-ul luminează timp de 15 secunde după care va lumina cu o frecvenţă de 1Hz indicând intrarea în funcţiune a sistemului, iar uşile se vor bloca (în cazul în care autovehiculul are închidere centralizată).

d. Decuplarea alarmei fără sunet (. beep") Apăsând butonul 2 (Cel mic) o dată (când alarma este în poziţia cuplat) se realizează decuplarea sistemului fără sunet, semnalizările vor clipi de două ori, LED-ul nu va mai lumina iar uşile se vor debloca (în cazul în care autovehiculul are închidere centralizată).

Armarea pasivă: Alarma va fi automat cuplată după un interval de 30 secunde după oprirea motorului şi închiderea ultimei uşi, dacă aceasta este programată.

Autoarmare

Alarma se va cupla automat la un interval de 60 secunda de la decuplare şi va bloca uşile DACĂ în acest interval de timp nu a fost deschisă nici o uşă, sau cheia de contact nu a fost pusă pe poziţia ACC şi aceasta este programată corespunzător.

PANICĂ:

Se realizează apăsând butonul 2 (Cel mic) timp de 2 secunde după care semnalizările vor lumina şi sirena va suna timp de 30 secunde.

Deschiderea portbagajului:

Apăsând butonul 1 (cel mare ) timp de 2 secunde, semnalizările vor lumina de 10 ori semnalul de deblocarea este activ timp de 1 secundă (cu semnal „-„ de 100mA. dacă este nevoie, se montează un releu).

Deschiderea portbagajului când alarma este cuplată:

Apăsând butonul 1 (cel mare ) timp de 2 secunde in timp ce alarma este cuplată. următoarele zone vor fi izolate de la sistem:

- portbagaj / capotă

- sesizorul de cădere de tensiune

-- semnal extern „-„

- ultrasunete

- senzorul de şoc

Blocarea/deblocarea uşilor la acţionarea pedalei de frână:

Se realizează atunci când cheia de contact este în poziţia ACC` închidem uşa şi acţionăm pedala de frână consecutiv de două ori. Uşile se blochează şi rămân blocate până când se opreşte motorul, moment în care uşile se deblochează automat.

Caracteristici:

Armare/dezarmare din telecomandă

Armare activă

Deschidere portbagaj din telecomandă

Panică

Senzor de şoc cu preavertizare

Senzor de prezenţă interioară

Sistem de localizare şi izolare a unui sector defect

Dezactivare senzori temporar

Cod săritor

Cod anti scanare

Comandarea geamurilor electrice

Tensiune de alimentare nominală: 12V DC

Tensiune de operare: 9V ~ 16V DC

Temperatură de lucru modul central: -40 ~ +85C

Temperatură de lucru sirenă: -40C ~ +105C

Volum sirenă: 115 dB

Pentru alte detalii despre produsul Alarma auto Carguard G600 va rugam sa ne contactati.

Produs livrat de AutoLux
Garantie si siguranta.
Produs de calitate.
Orice produs Autolux este asigurat pana la primirea de catre clientul nostru.
In limita stocului disponibil.
Pozele pot avea titlu informativ.
Denumiri similare la Alarma auto Carguard G600 (55070-2): G 600 55070 2, G600550702, G600 (55070 2), G60055070-2, G 600 (55070-2)
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^