Carguard G2500 (55070-4)

Localizare:
Traseu sugerat:  

Alte oferte pentru produsul

Descrierea produsului
Descriere: CARGUARD G2500 este un sistem inteligent de securitate cu pornire cu pornirea motorului care asigură protecţia autovehiculului folosind protecţie anti-şoc protecţie la pornirea motorului protecţie la deschiderea uşilor capotei şi a portbagajului. PAGER încorporat în telecomandă cu afişaj LED şi acoperire 500m.
- Protecţie antişoc
- Protecţie la pornirea motorului
- Protecţie la deschiderea uşilor capotei şi a portbagajului
- Armare/dezarmare din telecomandă
- Armare activă pasivă
- Deschidere portbagaj din telecomandă
- Senzor de şoc cu preavertizare indicat pe peger
- Indicator pentru temperatura din maşină
- Sistem pentru pornire motor & circ. incorporat
- Sistem de localizare şi izolare a unui sector defect
- Dezactivare senzori temporar
- Cod săritor
- Cod anti scanare
- Comandarea geamurilor electrice

CARGUARD G2500 este o alarmă de ultima generaţie având sistem de schimbare a codului la fiecare cuplare a alarmei şi protecţie la:

- scanare a codului
- „spargere a codului
- pentru autovehiculele care au închidere centralizată blocarea şi deblocarea uşilor se realizează odată cu cuplarea sau decuplarea sistemului de alarmă.
Opţional se poate conecta „Detectorul de perimetru"" sistemul de Avertizare pe pager"" şi interfaţa de închidere a geamurilor automată (pt. autovehicule cu geamuri electrice)

FUNCŢIILE TELECOMENZII CU DOUĂ BUTOANE

Butonul 1:

> armare/dezarmare cu semnal sonor (apăsarea butonului 1 o dată).
> deschidere portbagaj (apăsarea butonului 1 timp de 2 secunde când contactul este în poziţia „oprit). (cea mare )
Butonul 2:

> armare/dezarmare silenţioasă (apăsarea butonului 2 o dată).
> modul paníc (apăsarea butonului 2 timp de 2 secunde). (cea mică)

FUNCŢII DE BAZĂ

Armare / dezarmare din! telecomandă: CupIarea alarmei cu sunet („beep""):
Apăsând butonul 1 (cea mare ) o dată se realizează cuplarea cu sunet a sistemului sirena va suna o dată semnalizările vor clipi o dată. LED-ul luminează timp de 15 secunde după care va lumina cu o frecvenţă de 1Hz indicând intrarea în funcţiune a sistemului iar uşile se vor bloca (în cazul în care autovehiculul are închidere centralizată).
Decuplarea alarmei cu sunet („beep""):
Apăsând butonul 1 (cea mare ) o dată (când alarma este în poziţia I „cuplat) se realizează decuplare sistemului. sirena va suna de două ori semnalizările vor clipi de două ori LED-ul nu va mai lumina iar uşile se vor debloca (în cazul în care autovehiculul are închidere centralizata)
Cuplarea alarmei fără sunet:
Apăsând butonul 2 (cea mică) o dată se realizează cuplarea fără sunet a sistemului semnalizările vor clipi o dată LED-ul luminează timp de 15 secunde după care va lumina cu o frecvenţă de 1Hz indicând intrarea în funcţiune a sistemului iar uşile se vor bloca (în cazul în care autovehiculul are închidere centralizată).
Decuplarea alarmei fără sunet („beep"")
Apăsând butonul 2 (cea mică) o dată (când alarma este în poziţia „cuplat"") se realizează decuplarea sistemului fără sunet semnalizările vor clipi de două ori LED-ul nu va mai lumina iar uşile

Armarea pasivă:
Alarma va fi automat cuplată după oprirea motorului şi închiderea ultimei uşi după un interval de 30 secunde. dacă aceasta este programată conform tabelului 3.

Recuplarea automată:
Alarma se va cupla automat la un interval de 60 secunde de la decuplare şi va bloca uşile DACĂ în acest interval de timp nu a fost deschisă nici o uşă şi aceasta este programată conform tabelului 3.

Panica:
Se realizează apăsând butonul 2 (cea mică) timp de 2 secunde după care semnalizările vor lumina şi sirena va suna timp de 30 secunde.

Deschiderea portbagajului:
Apăsând butonul 1 (cea mare ) timp de 2 secunde semnalizările vor lumina de 10 ori semnalul de deblocarea este activă timp de 1 secundă (cu semnal-„ de 100mA dacă este nevoie. se montează un releu).
Deschiderea portbagajului când alarma este cuplată:
Apăpsând butonul 1 (cea mare ) timp de 2 secunde in timp ce alarma este cuplată următoarele zone vor fi izolate de la sistem: i
1. – portbagaj / capotă
2. - sesizorul de cădere de tensiune
3. - semnal extern
4. - senzorul de şoc

Blocarea / deblocarea uşilor la acţionarea pedalei de frână:
Se realizează atunci când cheia de contact este în poziţia ACC închidem uşa şi acţionăm pedala de frână consecutiv de două ori. Uşile se blochează şi rămân blocate până când se opreşte motorul moment în care uşile se deblochează automat.

Caracteristici tehnice:
Tensiune de alimentare nominală: 12V DC
Tensiune de operare: 9V ~ 16V DC
Temperatură de lucru modul central: -40C ~ +85C
Temperatură de lucru sirenă: -40C ~ +105C
Volum sirenă: 115 dB  
Denumiri similare la Alarma auto Carguard G2500 (55070-4): G 2500 55070 4, G2500550704, G2500 (55070 4), G250055070-4, G 2500 (55070-4)
Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.

^