iSound Suport iSound Auto cu sistem de prindere la ventilatie, rotatie 360 (cablu audio inclus) (ISOUND-6702)

55,00 RON
+ 11,90 RON costul livrarii
In stoc
spre magazin »
brandgsm.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 55,00 RON

Descrierea produsului
iSound Suport Auto cu sistem de prindere la ventilatie, rotatie 360° (cablu audio inclus)
Acest suport auto este cel mai de incredere suport universal auto cu fizare la ventilatie. Se fixeaza foarte usor la ventilatie auto tip lamele si iti va sustine ferm smartphone-ul atunci cand vrei sa navighezi cu ajutorul aplicatiilor tale preferate sau sa asculti pur si simplu muzica. Sistemul de prindere inovator, tip menghina,  va face suportul de neclintit fixandu-l foarte sigur.   Prinderea in trei puncte este ferma dar delicata astfel incat smartphone-ul tau nu va avea urme dupa intrebuintare.
Constructia este simpla, fabricat din material de calitate cu un design modern si eficient 100%. Foloseste cu incredere acest suport auto universal pentru smartphone atunci cand ai nevoie!

Caracteristici: - rotire 360 grade - potrivit pentru smartphone cu sau fara carcasa - pentru device-uri cu inaltimea de pana la 6.5 inci - prindere in 3 puncte - material PC si ABS de calitate
- include cablu- made in SUA

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.