Hama 106619

Hama 106619

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului
Hama va permite sa montati iPhone 4 in diverse pozitii concepute special pentru a oferi siguranta maxima si diversiune minima atunci cand conduceti, cu ajutorul suportului pentru iPhone. Acesta are o clama solida pentru a fi montat pe gratii, ventuza pentru a fi atasat pe parbriz sau tampon adeziv pentru a fi lipit pe bord pentru a putea monta iPhone-ul in cel mai confortabil loc pentru dumneavoastra.

Ideal daca aveti navigare prin satelit, daca folositi maini libere atunci cand vorbiti la telefon sau, pur si simplu, daca ascultati muzica atunci cand conduceti, fiecare montare va va asigura ca telefonul dumneavoastra sta fixat intr-un loc fara sa se desprinda. Ultimul lucru pe care v-ati dori sa il faceti este sa incercati sa-l atasati din nou intrucat a cazut dupa ce ati parcurs un drum plin de gropi!

Cu racord cu bile, suportul este usor adaptabil si poate fi usor repozitionat in cateva secunde oricand pentru a minimiza puterea razelor soarelui sau pentru a optimiza unghiul de vizionare pentru soferi diferiti. De ce sa nu alegeti calea usoara cu aceasta fantastica solutie de siguranta in masina? Specificatii:

- Nenumarate optiuni de montare in masina dumneavoastra, acasa sau pe birou

- Suport aparate pentru pozitionarea practica

- Suport pentru dispozitive pentru pozitionare convenabila

- Ventuza cu racord cu bile

- Montare pe gratii (cu ajutorul unei clame), ventuza (cu ajutorul unui suport de ventuza) sau montare fixa pe bord (tampon adeziv)

- Anexa: Pe partea dispozitivului

- Material: Plastic

- Model: Suport auto

- Latimea telefonului mobil: Utilizabil universal

- Culoare : Negru

- Pentru marca telefonului mobil: Apple

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.