Victronic 2041 Masina de calcat

Victronic 2041 Masina de calcat

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Victronic: Victronic Masina de calcat

Tefal FV1739 Virtuo Masina de calcat 125,10 RON Tefal FV1739 Virtuo MARTA MT-1148 Masina de calcat 79,99 RON MARTA MT-1148 Philips GC1744/20 Masina de calcat de la 109,99 RON Philips GC1744/20 TOO IR-343-BL Masina de calcat 60,90 RON TOO IR-343-BL
Descrierea produsului
Categorie masina de calcat Cu aburi
Material talpa Ceramic
Masina de calcat fara fir Nu
Putere 2000 W

Functii

Program pentru decalcifiere Da
Jet de aburi verticale  Nu
Autocurățare  Da

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Fier de calcat cu talpa ceramica Victronic 2041Fierul de calcat Victronic are o o putere de 2000W si o talpa ceramica de inalta calitate, ce nu va arde hainele in timpul utilizarii. Fierul de calcat are un design modernist si ergonomic, fiind usor de utilizat si ofera rezultate excelente. Acest model de fier de calcat de la Victronic dispune de functii multiple, pentru a va usura munca. Printre acestea se enumera: afisaj electronic de control digital al temperaturii, oprire automata, anti-picurator, sistem anti-calcar, pulverizator, autocuratare, etc. Specificatii tehnice:- Display LCD- Auto oprire- Putere 2000W- Jet puternic de abur- Pulverizator- Functie calcat uscat- Talpa ceramica- Buton selectie temperatura- Buton selectie temperatura jet de abur- Functie anti-picurare- Functie auto-curatare- Rezervor de apa- Cablu de alimentare- Cana pentru alimentare rezervor- Led indicator- Alimentare: 230V / 50Hz ?

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.