Syngenta Insecticid KARATE ZEON

265,00 RON
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

Karate Zeon este insecticid de contact care, pe lângă efectul rapid și de șoc împotriva dăunătorilor, oferă cea mai lungă perioadă de protecție, datorită tehnologiei Zeon. Formularea în capsule Zeon permite ca o cantitate maximă de insecticid să ajungă pe plantă, fără pierderi în atmosferă la aplicare.

Eliberarea treptată a insecticidului din capsule determină formarea unui depozit stabil, rezistent la acțiunea razelor UV și a precipitațiilor. Tehnologia Zeon

Este o tehnologie modernă dezvoltată de Syngenta, care permite: - protejarea substanței active în formațiuni numite zeoni, aflate în soluție apoasă - eliberarea treptată a insecticidului pe plantă- acțiune de lungă durată datorită protecției împotriva razelor UV și spălării prin precipitații
- reducerea riscului de iritație a ochilor sau pielii
- protecția mediului înconjurător și a utilizatorului
Tratamentele la avertizare în funcție de biologia fiecărui dăunător.  Pentru a se asigura un efect maxim de combatere, se recomandă o acoperire cât mai bună și uniformă a culturilor tratate. Se va evita aplicarea la temperaturile ridicate din timpul zilei, când dăunătorii sunt puțin expuși și fotodegradarea este intensă. Nu se vor aplica mai mult de trei tratamente cu produsul Karate Zeon pe sezon. Se recomandă alternarea cu produse din alte grupe chimice (de exemplu Actara 25 WG).
Video-uri: Syngenta Insecticid KARATE ZEON

Spune-ţi părerea despre Syngenta Insecticid KARATE ZEON!

1
         
2
3
4
Doresc să primesc newsletter despre produsele cu preţuri scăzute.

Pune o intrebare despre produsul Syngenta Insecticid KARATE ZEON! As dori sa intreb...

1
2
3
Doresc notificare daca sosesc raspunsuri

Preturile si informatiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere si au caracter informativ, va rugam sa verificati preturile pe site-ul magazinului inaintea lansarii comenziilor. Nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele greseli de imagine sau text.

^