Syngenta Insecticid KARATE ZEON

Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

Descrierea produsului
Karate Zeon este insecticid de contact care, pe lângă efectul rapid și de șoc împotriva dăunătorilor, oferă cea mai lungă perioadă de protecție, datorită tehnologiei Zeon. Formularea în capsule Zeon permite ca o cantitate maximă de insecticid să ajungă pe plantă, fără pierderi în atmosferă la aplicare.

Eliberarea treptată a insecticidului din capsule determină formarea unui depozit stabil, rezistent la acțiunea razelor UV și a precipitațiilor. Tehnologia Zeon

Este o tehnologie modernă dezvoltată de Syngenta, care permite: - protejarea substanței active în formațiuni numite zeoni, aflate în soluție apoasă - eliberarea treptată a insecticidului pe plantă- acțiune de lungă durată datorită protecției împotriva razelor UV și spălării prin precipitații
- reducerea riscului de iritație a ochilor sau pielii
- protecția mediului înconjurător și a utilizatorului
Tratamentele la avertizare în funcție de biologia fiecărui dăunător.  Pentru a se asigura un efect maxim de combatere, se recomandă o acoperire cât mai bună și uniformă a culturilor tratate. Se va evita aplicarea la temperaturile ridicate din timpul zilei, când dăunătorii sunt puțin expuși și fotodegradarea este intensă. Nu se vor aplica mai mult de trei tratamente cu produsul Karate Zeon pe sezon. Se recomandă alternarea cu produse din alte grupe chimice (de exemplu Actara 25 WG).
Video-uri: Syngenta Insecticid KARATE ZEON

Încarcă şi tu un video!

Pentru încărcarea unui video despre Syngenta Insecticid KARATE introdu link-ul de pe YouTube şi apăsă butonul "Trimite"

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Preturile si informatiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere si au caracter informativ, unele erori pot aparea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niste accesorii care nu sunt mereu incluse in pachetul de baza. Informatiile aferente produsului (imagine, descriere, pret) se pot schimba fara notificare prealabila. Compari.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru eventualele greseli.

^