HP DeskJet F2280 (CB683A) Imprimanta

Ultimul pret cunoscut: 299,00 RON 25.10.2013
Comparare
Filtrare după

?
Cum se reseteaza ? Ce ar trebui sa fac in cazul prezentat in rubrica ,, DETALII" ? multumesc !

Stan Laura - 1 ani

detin aceasta imprimanta. insa de ceva timp nu o mai pot folosii. o pornesc ,iar unde ar trebui sa imi arate numarul de pagini ce urmeaza sa fie printate imi pare un 3 intors , perceput de mina ca fiind un E ( eroare). In accelasi timp , beculetele de atentionare de la color/black si paper licaresc. Astept pareri/opinii .

  • ✔ Cel mai bun raspuns

    1 aniDeskJet F2280 (CB683A)

    Raspunsul magazinului Buna ziua doamna Stan Laura! In primul pas incercati sa curatati contactele unde se pun cartusele in imprimanta cu putin spirt, dar in nici un caz cu apa! Apoi asezati foaie in tavita si incercati din nou. Daca tot va apare aceasta eroare si se aprind si cele 2 beculete, cu mare probabilitate poate... Detaliat

    Raspunsul este util? Da (1)

?
Cum o pot reseta ? Sau pareri despre ce ar trebui sa fac in cazul prezetat in rubrica de la ,, DETALII ". multumesc !

Stan Laura - 1 ani

detin aceasta imprimanta , insa de ceva timp nu o mai pot folosii. o aprind iar in zona unde normal ar trebui sa imi apara numarul de pagini pe care as vrea sa le trag imi arata un 3 inators perceput de mine ca fiind un E ( eroare ). in accelasi timp beculetele de atentionare de la color/black si paper licaresc. ASTEPT PARERI !

Preturile si informatiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere si au caracter informativ, va rugam sa verificati preturile pe site-ul magazinului inaintea lansarii comenziilor. Nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele greseli de imagine sau text.