Princess 162800

Princess 162800

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Princess: Princess Gratar de bucatarie

Rohnson R 250 Gratar de bucatarie 404,99 RON Rohnson R 250 Bosch TFB3302V Gratar de bucatarie de la 385,00 RON Bosch TFB3302V Steba PG 4.3 Gratar de bucatarie de la 910,99 RON Steba PG 4.3 Clatronic BQ-2977 Gratar de bucatarie de la 182,99 RON Clatronic BQ-2977
Descrierea produsului
Gratar electric cu raclette Princess 162800 Grill, putere 600 W
Caracteristici tehnice:
Bucurați-vă de gătit confortabil împreună cu partenerul sau familia cu Princess Princess 162800 Grill Party Raclette. Fie că aveți o seară festivă planificată în timpul sărbătorilor sau doriți doar să vă distrați în timpul săptămânii, acesta este dispozitivul perfect. Încercați carnea pe farfuria superioară a grătarului și gătiți omletele delicioase, clătitele sau topiți brânza în cratițele raclette.
Placă de grătar pătrată pentru mese mai mici
Uneori ești înghesuit de spațiu, dar totuși îți place să te bucuri de o petrecere la raclette. Princess Grill Party Raclette are o suprafață pătrată de coacere de 21 x 21 cm, astfel încât se potrivește perfect pe o masă mică sau pătrată.
Întotdeauna temperatura optimă
Princess Grill Party Raclette are un termostat integrat, astfel încât să puteți ajusta temperatura după bunul plac. Datorită puterii de 600 W, atinge rapid temperatura ideală și păstrează căldura mult timp.
Usor de curatat
Lasă Princess Grill Party Raclette să se răcească și șterge farfuria cu un prosop de bucătărie. Curățarea finală se poate reduce cu un prosop moale și umed. Tăvile pot fi introduse în mașina de spălat vase.
Racleta de dimensiuni perfecte dacă doriți să savurați o cină confortabilă de la 2 până la 4 persoane
- Placă grătar pătrată de 21x21cm care se potrivește perfect pe mesele rotunde și pătrate
- De asemenea, puteți lua Grill Party Raclette cu dvs. atunci când mergeți în camping
- Ușor de curățat prin ștergerea farfuriei cu un prosop umed
Putere 600 W,
Dimensiune grill 210x210 mm,
4 raclete

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.