Russell Hobbs 18515 Mini Classic Fierbator

Russell Hobbs 18515 Mini Classic Fierbator

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Russell Hobbs: Russell Hobbs Fierbator

Hauser JK-905 Fierbator de la 80,99 RON Hauser JK-905 Tefal BF5120 Justine Fierbator 279,00 RON Tefal BF5120 Justine Clatronic WKS 3288 Fierbator 191,99 RON Clatronic WKS 3288 Bosch TWK 8611 Fierbator 379,98 RON Bosch TWK 8611
Descrierea produsului
Capacitate maxima 1.7 l
Putere 2400 W
Fara fir Da
Element de incalzire ascuns  Da
Filtru anticalcar Da
Vizor pentru nivelul apei Da
Deconectare automata Da

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Fierbator electric Russell Hobbs Mini Classic 18515, putere 3000W, capacitate 1.7 litri, carcasa finisaj otel inoxidabil, gama Mini Classic

Cel mai tare fierbator din oras: otel inoxidabil cu semnatura inconfundabila a marcii Mini - dungile alb cu negru - si capacitate 1.7 litri. Doua branduri clasice... stil unic si modern.
O colaborare indrazneata intre doua marci englezesti clasice. Stil de prima mana si design clasic ce garanteaza un upgrade foarte sic pentru spatiul de lucru din bucataria voastra!Marca Russell Hobbs are o traditie de peste 50 Ani, fiind primul care a fabricat cafetiera si fierbatorul electric de apa in 1955. Gama Russell Hobbs se distinge prin design si colorit exclusivist. Astazi Russell Hobbs se mandreste cu un portofoliu impresionant de produse si continua sa dezvolte in noi categorii. De la cafetiere, prajitoare de paine si fierbatoare fiecare produs fiind proiectat pentru a oferi consumatorului cea mai buna performanta, produse practice ce ofera o utilizare cat mai usoara si mai ales stil. Cel mai tare fierbator din oras: otel inoxidabil cu semnatura inconfundabila a marcii Mini - dungile alb cu negru - si capacitate 1.7 litri. Filtru anti-calcar detasabil, lavabil, protectie impotriva fierberii uscate, indicator functionare iluminat, functie oprire automata.

Putere 3000 WCapacitate 1.7 lFunctiiFunctie oprire automata
Altele Baza rotativa la 360 grade cu compartiment de pastrare a cablului
Indicator functionare iluminat
Indicator nivel de apa
Protectie impotriva fierberii uscate
Finisaj otel inoxidabil
Culoare Alb/Negru


Denumiri similare la Fierbator Russell Hobbs 18515 Mini Classic: 18515MiniClassic


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.