Russell Hobbs 14743 Glass Touch Fierbator

Russell Hobbs 14743 Glass Touch

Russell Hobbs 14743 Glass Touch Fierbator

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Russell Hobbs: Russell Hobbs Fierbator

Bosch TWK 8611 Fierbator 379,98 RON Bosch TWK 8611 Gorenje K17TR Fierbator de la 320,99 RON Gorenje K17TR KitchenAid 5KEK1522EBK Fierbator de la 1 217,50 RON KitchenAid 5KEK1522EBK KitchenAid 5KEK1722EER Fierbator 989,00 RON KitchenAid 5KEK1722EER
Descrierea produsului
Capacitate maxima 1.7 l
Putere 2400 W
Material exterior Otel inoxidabil
Fara fir Da
Posibilitatea rotirii canii cu 360 grade  Da
Element de incalzire ascuns  Da
Protectie impotriva supraincalzirii Da
Temperatura ajustabila Da
Filtru anticalcar Da
Vizor pentru nivelul apei Da
Deconectare automata Da

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Fierbator electric Russell Hobbs Glass Touch 14743, putere 2400W, capacitate 1.7 litri, carcasa finisaj otel inoxidabil si sticla, touch control, gama Glass Touch Puritatea si claritatea albului combinate cu utilizarea tehnologiei inovative touch control ofera cele mai noi tendinte in design si o noua dimensiune notiunii de standard tehnic. Incorporarea tehnologiei inovative touch control cu un panou de control luminat intr-un albastru rece confera gamei Glass Touch nu doar cele mai actuale atribute de design si stil ci si cele mai noi standarde tehnologice. Cu designul sau atemporal, acest set de produse marca Russell Hobbs va crea cu siguranta o impresie extraordinara in bucataria dumneavoastra. Cu un design special si functie de control a temperaturii, acest fierbator este ideal pentru prepararea zilnica a ceaiului sau cafelei si ofera conditiile perfecte de temperatura pentru prepararea ceaiurilor speciale din ierburi. Marca Russell Hobbs are o traditie de peste 50 Ani, fiind primul care a fabricat cafetiera si fierbatorul electric de apa in 1955. Gama Russell Hobbs se distinge prin design si colorit exclusivist. Astazi Russell Hobbs se mandreste cu un portofoliu impresionant de produse si continua sa dezvolte in noi categorii. De la cafetiere, prajitoare de paine si fierbatoare fiecare produs fiind proiectat pentru a oferi consumatorului cea mai buna performanta, produse practice ce ofera o utilizare cat mai usoara si mai ales stil.

Putere 2400 WCapacitate 1.7 lFunctiiBlue digital touch control
Oprire automata, oprire la ridicarea canii
Protectie de supra fierbere sau fierbere uscata
Temperatura selectabila 60 / 70 / 80 / 90 / 100 grade CAltele Filtru pentru impuritati detasabil si lavabil
Carcasa otel inoxidabil + sticlaCuloare Alb


Denumiri similare la Fierbator Russell Hobbs 14743 Glass Touch: 14743GlassTouch


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.