Salter 9086 Bamboo Cantar baie

Salter 9086 Bamboo Cantar baie

de la 122,99 RON 2 oferte
Localizare:
Traseu sugerat:  

Ofertele pentru produsul

 

Salter Cantar Salter 9086 WD3R Bamboo Electronic Personal Scale (T-MLX41879)

Livrare oriunde in tara-Transport gratuit peste 500 lei!

122,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
vexio.ro
 

Salter Cantar Salter 9086 WD3R Bamboo Electronic Personal Scale (T-MLX41879)

122,99 RON
Detalii de livrare la magazin
spre magazin »
pcone.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 122,99 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Salter: Salter Cantar baie

Beurer PS 07 Cantar baie 128,40 RON Beurer PS 07 Beurer GS39 Cantar baie de la 216,00 RON Beurer GS39 LAICA PS1052 Cantar baie 72,90 RON LAICA PS1052 Tanita BC-571 Cantar baie 384,50 RON Tanita BC-571
Descrierea produsului
Tip cantar baie Cantar baie digital
Cantar pentru bebelusi Nu
Platforma de sticla Nu
Display LCD Da
Precizie 100 g
Greutate suportată 150 kg
Cântar smart Nu
Calculator (BMI) Indice de masă corporală Nu
Functie fatweight index Nu

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Folia de protectie Clasic Smart Protection® este un produs premium creat special pentru a oferi clientilor nostri solutia unei protectii inteligente. NU este deloc o folie clasica, este compusa din 4 straturi speciale cu o grosime totala de 0.2mm. Stratul de suprafata este creat din polimeri elastomeri care „se vindeca in timp, eliminand zgarieturile fine. In interior este stratul de calitate optica si cel de dispersare a socurilor. Sub acestea se afla stratul din silicon activ ce ofera o aderenta perfecta si anduranta ridicata. De unde calificativul folie cu grad militar ? La geneza ei, aceasta pelicula invizibila creata cu nano-tehnologie a fost (si mai este) utilizata pentru protejarea elicelor de la elicopterele militare. Desi dupa instalare ea devine invizibila, este totusi acolo, pastrand device-ul dumneavoastra mereu nou. Folia Clasic Smart Protection® este cu adevarat cea mai revolutionara solutie de protectie inventata vreodata. Datorita elasticitatii ei, se poate mula pe orice suprafata curbata, oferind o protectie completa intregului device. Stratul de polimeri din compozitia ei o ajuta sa se regenereze mereu si mereu, eliminand urmele de uzura zilnica sau zgarieturi de nivel mediu.   Folia de protectie este usor de instalat folosind accesoriile incluse in pachet gratuit. Ea se instaleaza pe baza de spray lucru care ofera clientului posibilitatea de a face singur/a montarea foliei pe device.   Tutorialele video de instalare , va vor ajuta sa faceti acest lucru pas cu pas, ca un profesionist.  


Denumiri similare la Cantar baie Salter 9086 Bamboo: 9086Bamboo


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.