GKB 5009

GKB 5009

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului
Producator: GKB
Model: 5009


Descriere

GKB 5009 este o camera analog pentru utilizarea in sisteme de supraveghere exterioare. Cu suport pe 3 axe, GKB 5009 ofera o instalare simpla si o ajustare flexibila pentru unghiuri preferate. Iluminator automat cu cele 28 de leduri infrarosii incorporate permit sa vizualizati imagini LIVE pe timp de noapte pe o distanta de pana la 15 m.

Carcasa rezistenta la intemperii permite GKB 5009 sa fie instalat in cele mai multe aplicatii si medii, inclusiv vara, iarna, intr-o zi insorita sau o zi ploioasa, facandu-l ideal pentru o camera de supraveghere de exterior.

Specificatii tehnice

Senzor IR de 1/3 inch Sony CCD
Lentila fixa: 4 mm
Rezolutie video: 420 LTV

Sensibilitate: 0,3 Lux( F1.2)
Numar LED-uri IR: 28
Distanta IR: 15 m

Functii: AES, AGC, BLC
Alimentare: 12VDC
Grad protectie carcasa: IP66



Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.