GKB 5008

GKB 5008

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Puteti evalua

Descrierea produsului
Camera video tip bullet IR fix GKB 5008 in carcasa de exterior cu senzor de 1/3" Sony CCD si o rezolutie de 550 Linii TV; Functii: AES, AGC, BLC; Lentila fixa: 6 mm; Iluminator automat cu cele 28 de leduri infrarosii incorporate permit sa vizualizati imagini LIVE pe timp de noapte pe o distanta de pana la 20 m; Smart IR control; Grad protectie carcasa: IP66; Temperatura de functionare: de la -10 pana la +60 grade Celsius; Alimentare: DC 12V; Bracket cu design deosebit si ajustare pe 3 axe. Caracteristici:
Camera video tip bullet IR fix GKB 5008 in carcasa de exterior
Senzor de 1/3" Sony CCD
Rezolutie video: 550 Linii TV
Functii: AES, AGC, BLC
Lentila fixa: 6 mm
Iluminator automat cu cele 28 de leduri infrarosii incorporate permit sa vizualizati imagini LIVE pe timp de noapte pe o distanta de pana la 20 m
Smart IR control
Grad protectie carcasa: IP66
Temperatura de functionare: de la -10 pana la +60 grade Celsius
Alimentare: DC 12V
Bracket cu design deosebit si ajustare pe 3 axe
Accesorii:
Camera supraveghere de exterior GKB 5008
Manual de utilizare

Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.