Metalica 1685 F4/S1 WH

Localizare:
Traseu sugerat:  
 

METALICA Aragaz METALICA F4 1685 S1, 4 arzatoare, gaz, alb

749,90 RON
In stoc
spre magazin »
altex.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 749,90 RON

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Metalica: Metalica Aragaz, cuptor

Samus SM 450 ABS Aragaz, cuptor de la 716,00 RON Samus SM 450 ABS Samus SM 450 ANS Aragaz, cuptor de la 718,00 RON Samus SM 450 ANS Samus SM 450 MBS Aragaz, cuptor de la 749,00 RON Samus SM 450 MBS ARCTIC AGM5500F Aragaz, cuptor de la 829,90 RON ARCTIC AGM5500F
Descrierea produsului
Tip Aragaz
Culoare Alb
Multifunctional  Nu
Mod de curatare  Manual
Arzatoare 4
Aprindere prin scanteie  Nu
Arzator WOK  Nu
Zona de gatit extensibila Nu
Rotisor Nu
Tip Control Mecanic
Display Nu
Timer Da
Iluminare cuptor Nu

Dimensiuni

Latime 50 cm
Inaltime 85 cm
Adancime 50 cm

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

Aragazul este dotat cu 4 arzatoare si capac din sticla termorezistenta. Plita, cuptorul si gratarul sunt emailate, ceea ce ii ofera o durata de exploatare mai mare si il fac sa fie mult mai usor de curatat. Aragazul vine montat, la alegere, cu duze pentru GN sau pentru GPL. Arzatorul cuptorului este prevazut cu dispozitiv de siguranta, care intrerupe alimentarea cu gaz in cazul in care flacara se stinge accidental. Brandul Metalica „Traditie si „inovatie. Acestea sunt cuvintele care definesc brandul Metalica. Gama actuala de produse Metalica include aragaze, plite incorporabile, resouri cu gaz si sobe cu combustibil solid de cea mai buna calitate, fabricate cu cele mai noi tehnologii.  Arta si placere Aragazul Metalica face diferenta de la necesitate la creativitate, originalitate si gust! Experimentati gatitul ca arta si distractie in familie. Cu aragazurile Metalica este intotdeauna simplu, economic si confortabil – acestea contribuie la micile placeri ale vietii familiilor de romani de pretutindeni!


Denumiri similare la Aragaz, cuptor Metalica 1685 F4/S1 WH: 1685 F 4 S 1 WH, 1685F4S1WH


Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.