Kettler 7782-500 Bicicleta de camera

Kettler 7782-500 Bicicleta de camera

Acest produs nu este comercializat de nici unul dintre partenerii noştri. Vă rugăm să alegeți din produsele de mai jos.

Alte produse cu caracteristici asemănătoare

Alte produse Kettler: Kettler Bicicleta de camera

FitTronic ES-8102 Bicicleta de camera de la 79,00 RON FitTronic ES-8102 SPARTAN Mini Bike (SP-1330) Bicicleta de camera de la 182,81 RON SPARTAN Mini Bike (SP-1330) FitTronic P300 Bicicleta de camera de la 99,00 RON FitTronic P300 inSPORTline Raryo (20220IN) Bicicleta de camera de la 169,00 RON inSPORTline Raryo (20220IN)
Descrierea produsului
Tip Bicicletă Fitness Mini

Dimensiuni

Dimensiuni 51 x 40 x 22 cm

Ați găsit greşeli în descrierea produsului? Vă rugăm să ne trimiteți o notificare!

  DESCRIERE PRODUS :  - Aparatul de fitness pentru exercitii simple. - Rezistenta de franare este reglabila - Picioare anti-alunecare pentru o poziÈ›ie sigură - Datorită designului special al pedalei, bicicleta de recuperare poate fi folosita nu numai pentru exercitiile circulare de picior, dar Èi pentru miÈcările circulare ale braÈ›ului  ( in cazul in care bicicleta de recuperare trebuie pozitionata pe masa  - Cu bicicleta de recuperare pro se pot antrena atat muschii picioarelor cat si  fese, braÈ›e, umeri Èi o parte din partea superioară a corpului - Datorita curelelor suplimentare ale pedalelor, este posibila o miscare echilibrata de tragere si impingere, care da sistemului muscular posibililitatea unui antrenament mai complet. DESCRIERE PRODUS :  - Aparatul de fitness pentru exercitii simple. - Rezistenta de franare este reglabila - Picioare anti-alunecare pentru o poziÈ›ie sigură - Datorită designului special al pedalei, bicicleta de recuperare poate fi folosita nu numai pentru exercitiile circulare de picior, dar Èi pentru miÈcările circulare ale braÈ›ului  ( in cazul in care bicicleta de recuperare trebuie pozitionata pe masa  - Cu bicicleta de recuperare pro se pot antrena atat muschii picioarelor cat si  fese, braÈ›e, umeri Èi o parte din partea superioară a corpului - Datorita curelelor suplimentare ale pedalelor, este posibila o miscare echilibrata de tragere si impingere, care da sistemului muscular posibililitatea unui antrenament mai complet.

Date tehnice

Dimensiuni (L / W / H în cm)
51 / 40 / 22




Denumiri similare la Bicicleta de camera Kettler 7782-500: 7782 500, 7782500


Galerie

Păreri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.